Hediye alanlar için soruyorum, ne alıyorsunuz annenize. Ben kararsız kaldım şahsen. Herkes dökülsün. (ben de hediyelerinizden hediye seçeyim :)




 

Para göndereceğim ne yazık ki.

fıytfıyt

Bakalim kac kisi annesine ev esyasi alacak. Al anne sana elektrik supurgesi aldim, iyi eglenceler, benim odayi da supur.

Ben camasir suyu almayi dusunuyorum cunku anne demek temizlikci demek benim ataerkil dusunce dunyam icin.

Traveller

televizyon

sta

Uzakta olduğum için çiçek gönderiyorum. 2 hafta sonra yanına giderken hediyesini götüreceğim. Beğendiği bir markanın çantası vardı, sanırım onu alacağım.

fraise

çiçek yolladım çiçek sepetinden

blame

Sanirim 3 tekerlekli kargo biaikletler var ya yazliklarda onlardan alcaz gibi ablamla

senialanaglasinalsinsikinicaliyabaglasin_yine

Güzel bir gün planladık, piknik yapacağız.

fotrsapka

Ben bir otelden masaj paketi aldım.

jazzabel

Dukkanina buro tipi buzdolabi aldim bayagi sevindi ihtiyaci vardi. Yoksa elektrikli supurge camasir makinasi vs alcaktim.

England

parfüm ve vücut losyonu

limoncello

valla bu aralar çok yoğunum, kafa yorup anlamlı bişey alacak durumum yok.
kartım var onda, düşünmeden harca dedim, bu seferlik böyle olsun :/

manuel mandalina

aslında şifon bir bluz alacaktım ama bana whatsapp'tan yazıp "sen şimdi hediye de bakarsın bana ben lcwden bi tshirt beğendim onu alıver" dedi :D ööyle olunca ben de dediğini + yanına da bir şal aldım

dedi ayca

Mutfak rondosu bozulmuş, gereksiz bir şey alacağına onu al dedi. Kendi anneme onu alacağım. Ev eşyası ama işi kolaylaşıyor napalım.
Diğer anneye kararsızım. Her ikisi de takı, kıyafet vs her şeyi beğenmezler diye hiç o tarafa gitmiyorum. Buradaki cevapları takip edeyim ben de fikir edinip alayım.

uzunuzunilgi

Gömlek

elorelia

Kolye aldık biz

aquarium

Fidan diktirdim ben Tema'dan.

mutekebbir

Bugün kahvaltılı bı gezi yapalım dedik. Güneşli bi yere oturduk. Annem güneşten bakamadı. O an ihtiyaç olan şeyin güneş gözlüğü olduğunu anlayıp gözlük aldım. Bu da benim anımdır :)

ilkinci

kayınvalideye ve anneye kolye

turkuaz

Vay anam duyuru düşünceli ve ince insanlarla doluymuş meğersem, kendimi kötü hissettim şimdi. Kek yaptım ben, yarın kahvaltıya gideceğim orada yeriz diye.

peki madem
1

mobil görünümden çık