herkese merhaba,

yesilkoy dunya ticaret merkezinde dolasan sahipsiz bir golden var. belli ki sahipleri tarafindan sokaga atilmis, tasmasi yok binalara girmeye ve arabalara binmeye calisiyor. oldukca enerjik, cok tatli bir kopek. sokak kopeklerinin saldirisina ugradigi icin bolgedeki burger king calisani bir arkadas sahip cikmis ama evine alma imkani yok. saldiridan dolayi arka patisinde ufak bir sorun var ama iyilesmeyecek bir sey degil. barinaga dusmesi ya da daha buyuk saldirilara ugramasi muhtemel eger bir hayvansever bulamazsak. evde kopegim oldugu icin ben bir sey yapamiyorum, ilgilenen olursa lutfen iletisime gecsin, bir sure yukarida kalirsa cok sevinirim. sozlukten benimle iletisime gecebilirsiniz.

twitter.com

 

153 hayvan ambulansini arayabilirsiniz. Bir sure bahceye, eve, apartman veya kapi onunde tutup. Haysev yuvasiz hayvanlar gibi twitter ve facebook gruplarina yazabilirsiniz. Insallah bi yuva edinir. Sosyal medyayi da kullanin lutfen.

brad pitt

Merhaba instagram dan ilan verin. Sokakta kalırsa ölür.

osculus

Bana ekşisözlük üzerinden mesajla ulaşabilir misiniz? Golden Retrieverleri kurtarıp yurtdışında sahiplendiren bir örgüt ile sizi irtibata geçireyim.

wurrukatte
1

mobil görünümden çık