Daha önce dövme yaptırmadım. İlk dövmem olacak. Melek kanatlarını hep çok sevmişimdir, fotoğraftaki gibi melek kanatları yaptırmayı düşünüyorum. Çok mu sıradan olur?




 

yapma!

Ufuk

Bunlar hala yapılıyor mu, çok ilginç.

angelus

Daha "özgün" şeyler denerdim.

minduser

dünyanın en klişe dövmeleri listesi yapılsa, bel üstü garip şekiller, kolda dikenli tel, omuzda tribal çizimler ile birlikte ilk dört-beşte olur herhalde. Bence çok çabuk pişman olursunuz.

sopiro

bel üstüne de kelebek dövmesi yaptırman lazım bunu yapacaksan

hasmetizm 2046

hoşunuza gittiyse yaptırın yahu, buradakilere bakmayın, sizin bedeniniz, sizin zevkiniz.

allaşkına hollywood yıldızları yaptırınca moda oluyor, adamın zevkini millet koluna taşıyor etc.

kısaca hoşunuza gidiyorsa ki bence kesinlikle kötü değil, yaptırın.

kurnaz

Sıradanmış veya çok orjinalmiş vs bunlara bakma. Şimdiki popüler modeller de 10-20 sene sonra sıradan olacak. Seviyorsan, senin için anlamlı ise yaptır. Bütün bir ömür boyunca bedeninde taşıyacak olan sensin, hatta mezara bile götüreceksin:)

Ama linkteki çizimi başarısız buldum, alternatif çizimleri de araştırabilirsin.

peggy

dövme çok subjektif bir olay. öyle bir olay yaşarsın öyle bir anlamı olur ki bir şeyin senin için ne kadar sıradan olsa da önemli olmaz çünkü ne kadar sıradan olursa olsun o senin vücudunda olacak ve senin için anlamı hiç bir zaman sıradan olmayacak. ya da sen derin anlamlara gerek yok çok çok çok seversin yine yaptırırsın.

Burada kritik olan şey ani bir kararla yaptırmamak..Bir süre beklemek tartmak bu sırada desenin varyasyonlarına bakılabilir ama en önemlisi kendini test edersin belli bir süre sonra hala aklında mı hala hevesin var mı anlamı var mı? evet ise kaliteli bir desen kaliteli bir işçilikle yaptır geç..

Dövmeyi başkası görsün diye yaptırıyorsan başkalarının yorumları için yaptırıyorsan yaptırma..sıradan bir şey üzer sonra..kendin için yap.

qazaqwsx

yapma

gozu acik sevisen yahudi

Gayet varoş ve emo olur.

Dövmeyi neden yaptırdığınızı biliyor musunuz? Önce onu düşünmekte fayda var.

idexo

Bence aşırı sıradan olur ama bu kadar seviyorsan yaptır tabii ki.

ms brownstone
1

mobil görünümden çık