Var mıdır arkadaşlar? Ben genelde tek taraftan nefes alıyorum ve otrivine sık kullanıyorum o zaman baya iyi nefes alıp rahatlıyorum. Uykudan dayak yemiş gibi kalkmak, mecalimin olmaması gibi durumlar söz konusu. Yaptığım iş masa başı.

Şöyle filmerdeki gibi 7 de zınk diye ayakta olup enerjisiyle kıskandıran insanlardan olmak zor mu? C vitamini mi b mi çinko mu demir mi ne lazım? :)


 

var malesef. gece agzindan nefes alanin dinc kalkmasi zor.

partizan

Maalesef yeterli oksijeni alamama ve kalitesiz uyku (ki kendisi de nefes problemleri ile çok ilgili) psikolojik sorunlar dahil pek çok sorunu beraberinde getiriyor. :(

le wild girl appears

Otrivine kullanmayı bırakmalısınız. Bağımlı olmuşsunuz. (Bkz: rhinitis medicamentosa) KBB'ye gidin, hem burnunuza bakar içeride tıkayan bir şey var mı diye hem de başka ilaç verir. Yoksa Otrivine olmadan hiç nefes alamaz hale gelirsiniz.

Lim5
1

mobil görünümden çık