Haftasonu benzer turlara katılmak istiyorum. Tek katılmayı düşünüyorum. Googleda ataştırma yaptım. Sizin de bizzat katıldığınız turlar varsa önerebilir misiniz? Bi de bu turlar için uygun kıyafetlerim ve malzemelerim yok bunları nerden alabilirim. Benim için çok önemli. Şimdiden cevaplar için teşekkür ederim.




 

Facebook'ta kesin gruplar vardır, onlara dahil olabilirsin. Ekipmanlar da Decathlon'dan.

fragile lady

yürüyüş için boğazlı ayakkabı tercih et. bilek burkmalarına karşı. bir de ayaklar oldukça şişiyor, aldığın ayakkabı yarım numara falan büyük olsun.

yani şöyle bir şey: www.decathlon.com.tr

111111

Uv korumalı tekstil ürünü alırsan çok rahat edersin. Decathlonda böyle tişört var su sporları başlığında ama pantolon yok bildiğim kadarıyla. Şapka da alabilirsin ayrıca yuvarlak olanlardan. Decathlondan yine 10 litrelik falan bi sırt çantası. Yürüyüş için çorapları da özel seçiyorlar. Terleme sorunu için.

hasmetizm 2046

Facebook'ta bir suru grup var. "Doga yuruyusu" ve "trekking" diye aratirsan patir patir cikar. Malzemeler Dechatlon'da uygun. Biraz daha kaliteli istersen outdoor magazalari. Hepsinin internet sitesinden de satis var. Ben tum malzemeleri outdoor magazalarindan aldim. Donem donem indirim oluyor, bazilarini nispeten uyguna getirdirdim. Hala hepsi sapasaglam.

stavro

www.facebook.com

Ben kendileri ile iğneada yürüyüşüne gitmiştim beklediğimden çok daha profesyonellerdi tavsiye ederim yürüyüşleri de çok eğlenceliydi.

Hesaplı ve uygun alışveriş için en iyi yerde arkadaşların yazdığı gibi dechatlon

frenk
1

mobil görünümden çık