Şimdi efenim böyle bir site varmış, kısaltması OK mu ne, Rusların facebook u dıyorlarmıs, film izliyolarmış vs. Benimkinin telinde bir baktım bu uygulama, ilk defa duyuyorum, ne oldugunu da bilmiyorum. Rus mus deyince ben bir işkillendim tabi, bu siteden karı-kız düşürüyo olmasın bu? Nasıl bi yer burası, boynuzları yemiyelim ufaktan




 

sorsanız ya abicim. göz bebeklerinden anlarsınız zaten yalan söyleyip söylemediğini.

olutaklidi

Boynuz kismini bilmem ama film izlemek icin sinifarkadaslari uygulamasi yukleyen bir turk cengaver ben gormedim,tanimadim.kitap gibi abla dolu icerisi.

duptıs

afedersiniz ama bu kadar mı tanımıyorsunuz sizinkini?

kurnaz

Bence içiniz rahat olsun. Feysbuk tarzı bişi oldugunu ben de su an sizden duydum lakin dizi-film olayında bilinen bir şeydir. Bazen dizi sitelerinde daha yuksek goruntu kalitesi vaadiyle bulunur, o zaman da uyelik ister vs. Biz de açmıştık böyle bi durumda.

turk kizi

buna benzer vkontakte var mesela içinde full hd filmler falan var ama normalde rusların facebooku. dizi sitelerinde falan baya geçer bunlar. sen yine sor falan ama çok da panik olma

nundu

film içindir ya. kim onu kullanacak tanışmak için.

bohr atom modeli

Ok bilmiyorum ama vk var bazen kullaniyorum. O da facebook tarzi rus sitesi ama kimseyle tanis olmadim aybalam. Film filan izliyordur dogrudur.

allah yazdiysa bozsun
1

mobil görünümden çık