arkadaşlar selam. ben geçtiğimiz senelerde godaddy'den bir alan adı ve wordpress.org tabanlı da premium bir tema satın almıştım. fakat domain'in kullanım süresi sona erdi. şu an wordpress.org'de ihtiva edilen yazılarıma erişemiyorum. ben bu alan adını tekrar satın alsam yazılarıma ulaşabilir miyim? zira wordpress.org'deki yazılarıma ''www.alanadi.com/wp-admin'' dışında başka bir yerden ulaşacağımı sanmıyorum. alan adının da süresi dolduğundan ötürü bu yazdığım login sayfasına ulaşamıyorum. bu konudaki tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
iyi pazarlar herkese.



 

Amaç sadece yazıları geri kurtarmaksa Web archive san bir bakın sitenizin eski haline. Resimleri kaydetmese de yazıların çoğunu kaydediyor.

feel the blanks

Sitedeki içerik domain düşünce kaybolmayabilir. (Kaybola da bilir ama kaybolmama ihtimali yüksek.) Çünkü Godaddy'den bu domainle birlikte bir de hosting almış olmanız lazım ki oraya Wordpress'inizi ve içeriklerinizi yükleyebilesiniz. Dolayısıyla Wordpress'i yüklediğiniz yerden doğru girip içeriklerinizin bulunduğu veritabanına ulaşın. O veritabanını bilgisayarınıza indirin ve böylece istediğiniz başka (veya aynı) domain üzerine yeni bir Wordpress kurup bu veritabanını da onun içine atarsanız hiç bir şey kaybolmamış olur.

indirimkodu.com

godaddy hesabına git oradan wordpresse ip üstünden ulaşırsın. domain şart değil.

orpheus
1

mobil görünümden çık