Daha önce Green Card ile ABD'ye giden var mı? Mülakat ile ilgili bir kaç soru sormak istiyorum.




 

sorun soruyu, cevabı verelim.

kurnaz

Şöyle ki. Arkadaşım mülakata girecek 2 hafta sonra. Ama hesabına daha dün para aktardı 10.000 $. Acaba geriye dönük hesap kontrolü yaparlar mı? "Sen mülakat için bu parayı hesabına aktarmışsın. Gerçekte bu paranın senin olduğunu nereden bilelim?" derler mi? Paranın kaynağı nereden derlerse, ne dememiz lazım?

Efiloğlu

geriye dönük sorarlar, eğer arkadaşınız çalışmıyorsa, ailemden geldi para diyebilir, greencard için ne kadar süre kalmasını isterler o paranın bilmiyorum. bazı ülkelerden vize alırken sallıyorum son 3 ay içinde bir anda konmaması lazım gibi şeyler olabiliyor.

ama büyük ihtimal sorun olmaz. ek olarak gözünün üstündeki kaşı beğenmeyip vize vermeyebilirler zaten.

kurnaz

ben 2 sene önce ingiltere vizesine başvurmuştum aynı arkadaşınızın yaptığı gibi çakallık etmiştim ingiltere benden 3 ay banka geçmişi hesap özeti istedi ben de 6 bin dolar yatırdım çıktısını konsolosa gönderdim adamlar bana vize reddi verdiler ve şu soruyu sormuşlar bana neden son günde bu parayı yatırdın 3 ay boyunca hiç işlem yapılmamış hesabında şimdi mi bu kadar para koymak geldi aklına

atcapar

usaturk

bu site çok işinize yarar.

oscar

eger cekilisten dolayi green card mulakatina girecekse hicbir problem olmaz, bu soru cok buyuk ihtimal sorulmayacak bile...Eger sorulursa ailemden aldim, ya da baska hesaplardan aktardim vs. diyebilir. Bol sans!

Surada bu yil Green Card mulakatina giren arkadaslarin deneyimlerini bulabilirsiniz:

yesilkartforum.com

crazycells
1

mobil görünümden çık