[q]
(4) 

Harddisk kurtarma?

bobinhoo #1185522
Arkadaşlar içinde arkadaşımın çok elzem datalarının bulunduğu harddisk "The disc structure is corrupted and unreadable" hatası veriyor. Ankara'da nereye göstermek gerekir bunu? Kim anlar bu işten. 2 yıllık data varmış içinde ve yedeği yok.

İnternette programlar var ama bu işten anlayan birileri baksa daha iyi olur sanki. Program önerileriniz falan varsa ona da açığız, şunu denedim her şeyi buldu falan gibi.


 

Şimdi en başta arkadaşınız çok hatalı 2 senelik data eğer önemli ise ya iyi nas cihazlarında raidli saklanır ya da birden fazla cşoud hesaba aktarılır.

Cevap için, kurtarma proglamları faydalı, iş görüyor, ama sipesifik olarak o sprunda nasıldır bilmiyorum. Direkt olarak bu işe odaklanmış yerler var, mahalle arasındaki yerler aynen bu programları kurup taratıypr sadece. Seagate in brükselde data kurtarma merkezi olması lazım, bir kaç saate kontrol ederim, çok değerli ise datalar oraya sorabilirsiniz.

kurnaz

Bu arada teknoseyir.com da sorabilirsiniz, hem işi bilen arkadaşlar yanıtlar hem hızlı cevap alırsınız sanırım. #akış etiketi ekleyin soruya daha çok kişi görür.

kurnaz

mydisk bu isin piri.

alperz

www.seagate.com

bunun yanında in lab recovery varmış. ona da bakın bilgiler değerliyse.

kurnaz
1

mobil görünümden çık