Fark eder mi bilmiyorum ama cinsiyet kadın bu arada.

yağdan değil kastan vermişsinizdir kiloyu. ayrıca spor yapmamanın da etkisi olabilir.


şimdi öncelikle you are my lethe doğru diyor kastan gitmiş gibi. sonra biraz metabolizma hızlandırıcı takviye yapmak lazım sana. mesela sabah kahvaltıdan 2 saat sonra bir tutam maydonoz bir tutam dere otu çeyrek limonu su ile rondo da gebertiyorsun sonra içiyorsun. öğle öğününden de 2 saat sonra suyun içine tarçın atıyorsun. bu metabolizmanı en doğal şekilde hızlandırır. yatmadan da 2 saat önce yeşil çay içebilirsin. ayrıca yemeklerde acı biber, brokoli ve diğer yeşil sebzelerden tuketmeyı unutma. nutrients tavsiye edeceğim ama muhtemelen kullanmazsın. yoksa spora giderken bir sürü form sağlayıcı şey önerirdim.


Beslenme rutinin iyiyse kas kaybı olmaz, kas erimesi daha çok aşırı egzersiz ve bununla birlikte yetersiz beslenme nedeniyle olur. Sedanter bir insanda, çok uzun süreler aç kalmadığı sürece, kas kaybı olmaz. Sen aynı şekilde diyetine devam et vücut neresi uygunsa oradan yağ yakar, özellikle bel ve kalça kısmı çok daha geç erir bir anda orantılı bir şekilde kilo veremezsin.


millet ne güzel sallıyor ya :) vucut tüm yağları eşit sürede yakamaz. öyle kilo vereyim sadece basenlerim erisin diye birşey yok. o bölgelerdeki yağlar vucudun yaşam kaynağı, son umudu. birgün ayağın kayar dipsiz kuyuya düşebilirsin diye vucut basen ve kollardaki yağları kullanılması üzere saklar. En kolay yakılan, yüzdeki yağlar olduğu için önce ordan gitmeye başlıyor.
diyet yapmadan önce vucudunu ve metabolizmanı tanı


Cok kabaca su sekilde ozetlenebilir yapmaniz gereken: Vermeniz gereken yerlerden verene kadar spora baslayin, devam edin. Liposuction yaptirmayacaksiniz popo göbek basen bacak yuzunuz zayiflayana kadar diyete spora devam etmelisiniz.
