tamam şurada var; bilgisayarla faks göndermek.
benim sorumsa; dizüstünde fax/modem var, telefon hattını buna bağlasak hemen gönderebilir miyiz? Yoksa telefon hattını faks için açtırmak mı gerekli?



 

evet, hattı modeme bağlamak suretiyle gönderebilirsiniz. elbette fax programı lazım.

hasnicktir

windowsun kendi fax programı var. fax kurulum sihirbazı ile yaklaşık 5 dakika sonra faksını gönderebilirsin.kabloyu takmayı unutma. (fax mı faks mı ?)

ground

Faks için hat açtırman gerekmiyor, telefonu bilgisayarın modemine bağlaman yeterli. Program için de: yanılmıyorsam microsoft'un işletim sisteminde gelen ama otomatik yüklenmeyen bir yazılımı olmalı.

agrilia

peki çalışıp çalışmadığını nasıl anlarız?
"ara sor" diyebilirsiniz de şu an gönderebileceğim kimse yok.

late viper

maydanoz olayım. bu yeni mınakodumun laptoplarına fax modem koymamışlar. peki bununla nasıl faks çekicez? internetten falan oluyor mu? masamdaki 2004 modek öküzü atıp laptop alıp hem moderin hem ferah bir ofis yaratma hevesi içindeyim ama bu çok kullandığım zımbırtı yüzünden ya beğendiğim laptopu alamiycam, ya da kağıda döküp faks makinesinden çekicem. yok mudur yolu?

kibritsuyu

harici fax-modem pcmcia veya usb kartlar olabilir piyasada, arastir, et.

kezzy homeros

@lateviper
faks göndereceğin numaraya ikinci bir hat varsa onu girip ara. ya da arkadaşlarından rica et. seni arayacağım de. karşı taraf telefon açtığında faks sinyali duyacak. bu şekilde çalıştığını anlarsın. arkadaşların da dediği gibi açtırılacak bir özellik değil.

@kibritsuyu
usb'den bağlanan mini fax/modemler var. bir de pcmcia'dan kullanılanlar var.
örneğin: www.usr.com
www.usr.com

sutlu nescafe

işin kötüsü almayı düşündüğüm bilgisayarda pcmcia slotu da yok. artık usb bakıcaz.

kibritsuyu
1

mobil görünümden çık