Yarın için kafamda Büyük Ada'ya gideriz bisiklet kiralar dolaşırız gibi bir düşünce vardı, hazır yaz gelmeden kalabalık olmadan bi ada havası alalım diyordum lakin yarının 23 Nisan olduğunu şimdi fark ettim.
Ada işi yattı.

Bisiklet kiralayıp dolaşabileceğimiz sakin çok kalabalık olmayan nereler vardır İstanbul'da.
Moda var şu an aklımda ama alternatif sunacak olursa memnun olurum.
Büyük ihtimal erken evden çıkılır kahvaltı dışarıda yapılır onun için de mekan önerebilirsiniz, şöyle sakin güzel bir gün geçirelim istiyoruz.

Teşekkürler.

 

belli bir alan ile sınırlama derim. bir keresinde bostancıdan kiraladım. kadıköye kadar sürüp vapur ile eminönüne geçtim. sahilden balat, eyübe kadar gittim. aynı şekilde dönüşü. florya tarafı da var aklımda ama onu yapamadım. bu şekilde uzun soluk bir rota da zaman geçirmek için birebir oluyor.

gazozailacatmauzmani

ada neden yattı?

dedim dedim de kime dedim

@dedim dedim de kime dedim; 23 Nisan'da Büyükada inanılmaz kalabalık oluyor. Bu kadar kalabalık olmasa aslında bir kez gidip o günü de yaşamak isterim ama belki ileride.
Yılda iki kez (23 Nisan - 24 Eylül) Aya Yorgi kilisesinde İsa'yı anmak için toplanıyorlar. Dilekler dileniyor vs. Ben de detaylarını bilmiyorum yanşış bilgi vermeyeyim. Uzaktan bakınca hoş ama şu sıra pek havamda değilim :)

mutekebbir

toplanma işini bilmiyordum. bende hep kiliseye çıkıyorum genelde.

dedim dedim de kime dedim
1

mobil görünümden çık