Sizin görüşünüz nedir?




 

evet. yasaklayarak sadece yer altına gitmesine sebep olup vergilendirilmesine mani oluyoruz. kumar faaliyetlerinde bir azalma olmuyor kesinlikle.

tavukbanalop

kesinlikle açılmalı,kıbrısa gürcistana para gideceğine ülke içinde kalsın.

valkin rockefeller

mutlaka açılmalı. antalya'daki sera hotel, ofo hotel gibi mekanlar hep kumarhane sayesinde kuruldular. "ooo antalya turizmdir" denmesinin nedeni güzel havadan çok kumarhanesiydi. ha sera hotel mis gibi kumarhanesiz devam etse de ofo hotel mesela şu an sadece bir beton yığını olarak kaldı.

rain when i die

Açılmalı.

doxanikee

Yok. Boyle iyi. Turkiyede'ki nadir guzel yasaklardan.

baldur2

Açılmalı+1, ama belirli şehirler merkez seçilsin bizim de las vegas, atlantic city gibi kumar merkezlerimiz olsun.

ekaterina

parası olan zaten oynuyor bir şekilde,
gariban adama bu fırsatı verirsen ekmek parasını yer kumarda

eksimeksi

anadoluda kalkındırılmak istenen bir şehir seçilip kumar şehri yapılabilir. o zaman konya bile rafahı parayı görüp şehrimiz seçilsin diye kampanya yapar. vergisi alınarak açılmalı bana kalırsa. böyle yer altına itiliyor.

karlmarx

Açılmalı ayrıca iddaa yerine alternatifler olmalı.

ketcapli dondurma

turkiyede kalkinacak sehir cok. nevada colunun ortasina las vegas gibi bi para basma merkezi kurmus adamlar. bizde niye olmasin? acilmali bence de.

in vino veritas

tavukbanalop + 1
Yasaklayarak ancak ya yer altına ya Kıbrıs'a gönderip vergilenmesine engel oluyoruz.

aychovsky

Açılmamalı. Çünkü bizde kumar entertainment değil, zengin olma aracı olarak anlaşılıyor. Zaten zamanında kaldırılmasının sebebi de o. Kumarhenelerin onunde yaşanan intiharlar vs. O yüzden açılmamalı.

fyodor fyodorovic
1

mobil görünümden çık