Çok yakın bir arkadaşım Almanya'da, kısa bir süre sonra buraya dönecek. Daha öncesinde bir fotoğraf makinesi almak üzere anlaşmıştık ama burada uygun bir 2. el buldum, o iş yattı.

Almanya'da ucuz, Türkiye'de gereğinden fazla pahalı olan neler alınabilir, neler istenebilir? Teknolojik ürün olur, dağcılık malzemesi vs. vs. olur, önerilere açığım.


 

çikolata, çok güzel çikolataları var.

mete kudur

kindle

qazaqwsx

Alkol kullaniliyor ise asbach

tukenmez adam

kapsülsüz espresso makineleri.

şunun gibi
www.hepsiburada.com

şunun yeni modelini ben 80€ ya aldım.

kurnaz

asbach +1 ucuz-pahalısından ziyade türkiye'den bulunmuyor

hononu

"turkiye'de gereginden fazla pahali olan" dedigin icin soruyorum. ordan aldirip burda okutucak misin? :P eger oyleyse sennheiser'in 150 oyroluk modelleri turkiye'de 1.400'e falan bile gidebiliyo. yani alman mali audio urunlerine takil. dagclilik falan bilemedim. jack wolfskin geliyo aklima outdoor urun satan. sacma derecede ucuz ozellikle ikinci el olarak. ikinci el seyler icin bence suraya bi girip merak ettiklerine bak: ebay-kleinanzeigen.de sehir olarak arkadasininkini sec ki kolay olsun.

hopeless

yil olmus 2017, hala türkiyede sportsdirect subesi yok. burasi sportsdirect'in serisonu sayfasi. türkiye'den cok cok cok daha ucuza spor malzemesi bulabilirsin burada.

de.sportsdirect.com

ben en son viyanadan 1 euroya lisansli futbol formasi almistim buradakilere hediye, 10 tane aldim 10 euro verdim.

thewizardofearthsea
1

mobil görünümden çık