Hazir MHP'nin destegini almissin secim barajini yuzde 20 yapip baraj disi kalan partilerden topladigin vekillerle 400 vekil yapip bu isi huzur icinde cozseydin ya? Hatta baskanlik sistemine de gerek kalmazdi o vakit. O cogunlukla istedigin anayasayi yapardin.

Aklima takildi, hayir cikarsa boyle bir senaryo bekler mi bizi? STKlar falan demeyin, kimseyi ipledigi yok zat-i sahanelerinin.


 

Bu kez MHP de baraj disinda kalir. MHP'den gelecek oylar tumuyle kaybedilir. Hayir cikarsa 7 Haziran sonrasi gibi olur.

Bir de Kurtler de MHP'liler de destek veriyor. Hayir cikacagini hic sanmiyorum.

Traveller

traveller hangi mhp liler destek veriyor? uydurun uydurun dizin ipe. mhplilerin %90 ı hayır diyecek. mhp nin mitinglerini bile akp lile yapıyor rezalet o derece ayukka çıktı. devlet bahçeli fiilen bitmiştir son demlerini oynuyor.

evet ben ve ailem hayırcı mhpliyiz.

haskoylu deli hasan

tam olarak demek istediginizi anlamadim ama mhp bir sonraki secimde baraji gecemeyecek zaten [buyuk ihtimalle] dolayisiyla %20'yi gecmeleri imkansiz. yani boyle bir fikre mhp'nin destek vermesi olasi degil. ha devlet basgan'in kafasindan gecenleri bilemeyiz ama muhtemelen vermezdi diye dusunuyorum. ayrica %20 secim barajini ne ulusal ne uluslararasi arenada kimseye aciklayamayiz. hala uluslararasi orgutlere uyeliklerimiz, imzaladigimiz uluslararasi sozlesmeler vs. var.

ayrica hangi kurtler destek veriyor abi? her secim oncesi ayni tantana.

kassiopeia

Mhpde evet diyecek bir kitle var ben onlara mhpnin huloculari diyorum. Ama agirlik hayir diyecek

donorcrimeperson

Böyle daha oyalayıcı. Nereden baksan 6 aydır referandum konuşuyoruz. Arada Suriye fiyaskosu kaynadı, yakılan askerler kaynadı, rekor kıran işsizlik kaynadı, fırlayan euro-dolar kaynadı, yükselen kriz kaynadı, artan dış borç kaynadı, kaynadı da kaynadı. Arada varlık fonu meselesi de çıktı. Akaryakıta son 6 ayda yüzde yirmiye yakın zam geldi, arabaya ötv Zammı geldi, kimsede gık yok.

Böyle fırsat kaçar mı?

babilbaligi
1

mobil görünümden çık