bugün rexx sinemaya gittim. baktım konsept farklı çok sevindim richard III'ü izledim Ian McKellen'i gördüm selfie çekip kanki olduk(şaka) ama filmde ara yok, yabancılar var hep filmde abuk subuk popcorn izleyen pornocular sevişenler telefonunda candy crush oynayanlar yada koltuğu tekmeleyenler yoktu çok sevindim haliyle sinema tv öğrencisi olarak. bunun gibi 'başka sinemalar' varmı?




 

rexx'ten ziyade festival olması dolayısıyla öyledir herhalde. ha rexx iyidir o ayrı. konseptten kastın ne tam bilmiyorum ama avmler içinde olmayan sinema salonları işte bu avm furyasının olmadığı zamanlardan kalma ve genelde o eskilerden gelen havalarını koruyolar.

tepedeki psychedelic adam

fransız kültür, italyan kültür, pera film vs takip etmelisin. her ay 4-5 film getiriyorlar. pek kişi de gelmiyor zaten. sakin sakin, ucuza izliyorsun.

en son fransız kültür'de ferhadi'nin filmini izlemiştim. cinemaximum'u protesto ettiğim için böyle yerlere gidiyorum ben.

efreet sultan

Başka sinema adı altında gosterilen filmler var amma velakin orda da bazen ortam pek farklı olmayabiliyor. Misal yarın reha erdem'in filmine gidicem.

clones

bu arada bende cinemaximumu protesto ediyorum. filmlerine kaçak girerek.

douglas

ne kaçağı saçmalamayın cinemaximumun önünden bile geçmem ben şaka yapıyordum :D bedava olsa izlemem yani ıyy. bu arada evet ilk defa gidiyorum hadi aşağıla beni. bahçeşehir üniversitesi. kafasını tikice takılmaktan kaldıramayan kız ve erkeklerin arasında belli bir çabam olmasına karşı maddiyat, zaman veya konsantrasyon olma durumundan dolayı ilk defa gittiğim için yinede beni ezebilirsin izin veriyorum yani.. bahçeşehir university ne reklam oldu be.. bu arada hepsini daha fazlasını biliyorum ama sadece biliyorum araştırdım öğrendim gitmedim..

douglas
1

mobil görünümden çık