selamlar,

macbook air üzerinde (yosemite) office 2016 vasıtasıyla outlook kullanıyorum. yakın zamanda veri dosyası çöktü, onarmaya çalıştığımda 2. görseldeki hatayı aldım ("20 gb yere ihtiyacın var" diyor). 20 gb yer açamadığım için, outlook'u kaldırıp tekrar kurmayı denedim, veri dosyasını/profili silmediği için, tekrar kurduğumda yine outlook üzerinden onarmaya çalışıp aynı hatayı verdi.

2 sorum var:

1- outlook'u, tüm dosyalarını, tüm geçmişi ve veri dosyalarıyla ilgili her şeyi kaldırıp yeniden kurmam mümkün mü, nasıl mümkün?

2- 96 gb other dediğinin ne olduğunu; 9,5 gb videonun, 4 gb fotoğrafın ve 1,7 gb ses dosyasının ne ve nerede olduğunu görmemi ve silmemi sağlayan bir yol var mıdır? fotoğraflar, "fotoğraflar"da değil, ses dosyalarının itunes ya da spotify'la alakası yok, videolar hakkında zerre fikrim yok.


aklı fikri olan ve paylaşabilecek olan olursa pek sevinirim.

 

1 - tabiki mümkün "~/Documents/Microsoft User Data" buradaki dosyayı uçurursan, yeniden outlook açtığında yeni hesap kurulum alanı gelir.

2 - System Files ve diğer dosyalarındır, cacheler uygulamaların uzantıları vs vs. Storage Management diye bir uygulama var mac OS da oradan görebilirsin.

lodos1907

"~/Documents/Microsoft User Data" bulamadım bütün dosyaların arasında :-/

öte yandan, biraz daha debelenip şöyle bir şey buldum, buradan hallettim başka ihtiyaç duyan olursa. 3 aşamalı çok temiz anlatmış: support.office.com

harfitarif
1

mobil görünümden çık