[q]
(8) 

macbook çanta

douglas #1177810
normal okul çantamın içine macbooku koyduğumda çok korunaksız oluyor. böyle tablet kılıfı gibi sadece onu koruyacak basit bir kılıf çanta arıyorum. öyleki maci dışarıda çıkartmak istediğimde çantasından çıkarmıyım fermuarı açıp çantanın içinden kullanayım. dediğim gibi sadece yumuşak bariyer ile korumasını istiyorum bilgisayarı elde çantayla taşımayı değil.

www.hepsiburada.com

bu olabilir mi emin değilim ya da bu

www.mediamarkt.com.tr

 

duyuruyu görünce 2. linktekini sipariş verdim şimdi :)

Hendrix'e tapan adam

caselogic olan var bende bayağı iş görüyor. ben 30-40 tl civarında almıştım 1 yıl önce sanırım indirim vardı d&r'da.diğeride iş görür o kadar para verme bence. ikincisi daha kullanışlı gibi görünüyor hatta. bi avm'ye gidip mediamarkt'ta ve teknosa veya d&r'da bi incele derim.

sarlatan

aliexpress e göz at. geçen sene 6 dolara su geçirmez (geçirirde havuza falan düşmesi lazım) neopren case almıştım.

prezarlatif

ikincisi sonuna kadar açılıyor gibi gözüküyor, senin istediğin amaca daha uygun gibi kapak gibi açabilirsin. İlkinde yine içinden çıkaracaksın falan.

çakıstes

aynen ama o desen ne öyle iğrenç :D deseni güzel olsa alabilirim ya da rengi

douglas

'öyleki maci dışarıda çıkartmak istediğimde çantasından çıkarmıyım fermuarı açıp çantanın içinden kullanayım. dediğim gibi sadece yumuşak bariyer ile korumasını istiyorum bilgisayarı elde çantayla taşımayı değil.' böyle düşünen biri için desen renk çok da önemli olmasa gerek.

Hendrix'e tapan adam

bu ikisi gibi bişi mi arıyosun yoksa?

tr.aliexpress.com


tr.aliexpress.com

sarlatan

hem işlevsel olsun hem zevkli olsun benim hayat felsefem bu @Hendrix'e tapan adam

douglas
1

mobil görünümden çık