buyuk ihtimalle hic bilmedigim bir isim ama meshur bir erkek oyuncudan bahsediyorum. oyuncu oldugu konusunda da %100 emin olamiyorum. sinema odullerine baktim bulamadim. lokum gibi bir ses, derinden. rutkay aziz gibi insani sarsan bir ses tonu var. 60 yaslarinda esmer hafif kir sacli, 180 boylarinda, biyikli. halil ergun degil, ask-i memnu'da oynayan degil. kurtulus filmi gibi bir filmde rol almis olabilir. sesine ve goruntusune en yakin bulabildigim isim haluk kurdoglu. bu aksam ogs giselerinin oldugu yerde karsilastik. iyi aksamlar dediginde, acaba sair miydi dedim. siir gibi konusuyordu. kim kim kim olabilir yardim edin. hafizami bu kadar zorladigimi hatirlamiyorum. diziizle.net'teki butun dizilere baktim, cagrisim yapan bir sey bulamadim. kafanizda bir isim canlanmistir umarim. kendimden nefret ettim hafiza eksikligi yuzunden. bu arada ben hic isim bilmem. o yuzden akliniza gelen isimleri cekinmeden yazarsaniz sevinirim.




 

yarısında savaş dinçel geldi aklıma ama rahmetli oldu kendisi.

selçuk yöntem? demir karahan? kamuran usluer?

emraah

ikisi de degil. sac dokulmesi problemi yok gibi gibi. yavas yavas hafizam bulanmaya basladi. son derece beyefendiydi. bir de yakisikliydi ulen

bir varmis bir yokmus

emin olcay diyesim var.

ocanal

degiller

bir varmis bir yokmus

yav şu geniş ailede bir bölümde nadir dedenin bir arkadaşı vardı, nadirden daha sportif filandı sonra öldü.halit akçatepe gibi ünlü bir yeşilçam artistiydi, tam senin tarifine uyuyor aslında ama adını çıkaramadım şimdi, çok tanıdık biri aslında hatırlayamadım..

@uzun kulaklı tavşan

evet engin çağlardan bahsediyordum ben.

ocanal

Engin çağlar olabilir mi ki?

uzun kulaklı yalnız tavşan

Semih Sergen?

layer26

Cetin tekindor?

kobuzchu kiz

semih sergen?

gullac

kobuzchu kiz seni cooooooooooooooook seviyorum

herkese cok tesekkurler
muckkkkssss

bir varmis bir yokmus
1

mobil görünümden çık