slm arkadaşlar..benim finansbanktan çekmiş olduğum bir kredi vardı 5000 tl lik 12 aylık....son 2 taksiti kaldı yalnız bu ayki taksidininın tutarını ayarlayamadım 500 tl kadar ...bu taksidi 1 ay ertelesem acaba ne kadar faiz işler..bilen birileri varmıdır ortalama yada butür şeyleri hesaplayan bir site vardmıdır?




 

kredi dökümünde yazar faiz oranı. ama çok bir şey değil. yamulmuyorsam 10-15 tl gibi bir şey faiz gelir

cevab veremedim

Çok gelmez üzülme. Benim ayda 93 tl ödemeli bi kredim var finans banktan bazen bi sonraki ay yatırdığım oldu unutup, 96-98 civarı ödedim bunu 5'le çarp 25-30 tl bi şey keserler.

ekaterina

iki ay bile ödemezsen sıkıntı olmaz faiz ödersin ama kredi puanın çok düşer ve bankaların sana olan güveni azalır..

şekil 1a ben :)

redeath

kısmi ödeme yapabiliyorsun. yapabiliyorsan yap. yapamazsan da çok sorun yok. dert etme. kredi notuymuş falan, bugüne kadar düzenli ödemişsen, sadece bir ay için tasalanmana gerek yok.

cliquot
1

mobil görünümden çık