Nasildir kullananiniz var mi, internette ovuluyor da baya sorunsuz japon vs diye. Binen eden var midir? Ben uygun aliyim diyorum, peder hic duymadim aldirmam diyor. Bi arkadasinda varmis ona sormus virajlarda kotu, amortisorleri kotu demis illa honda jazz vs alalim diye tutturdu.




 

mitsubishi'nin servis olayı sıkıntı olabilir ona bak asıl. honda jazz'ı tercih etmek daha makul geldi bana.

cekilmis gayfe

ben de internette çok övüldüğünü gördükçe yükselmiştim bu araca. otomatiğini görmedim hiç ama genel manada iyi gibi.

fyodor dostoyevski

artık satılmıyor, sıfırı türkiye pazarında yok.

cedex

üretimi 2012'de durdu. şimdi o boyutlarda mitsubishi spacestar var. avrupa pazarı dışında bu araçlar mirage diye satılıyor. 90'lar mirage'si köşeli tasarımıyla genel olarak mitsubishi colt adını taşıyordu (mitsubishi lancer'ların aynı dönemleri de mirage'dir). 2000'ler başı spacestar ise minivandı. burada klasik japon otomobil pazarı saçma isimleri rol oynuyor.

-------

artık mitsu renault - nissan evliliğine katıldığı için daha doğru düzgün atılımlar gelecektir ancak türkiye pazarında almayı düşüneceğim bir marka ve modele sahip değiller.

yerine nissan micra almak daha mantıklıdır.

rain when i die

iç hacmi jazz'dan hayli küçüktür. triger'i zincir olduğundan ve motorunun mercedes ile aynı hatta üretildiğinden bahsediliyordu. sonuncu değil de eski modeli çok şıktı bence, küçük ama agresif maskulen bir duruşu vardı, iyi de kaçıyordu. 1.3 dizel motorlu bordo bi aracı test etmiştim, 4 kişi bindiğimizde arka koltuğa yapıştırıyordu. konfor zayıf gelmişti ama. yeni modeli ise tipten hiç beğenmemiştim. bütçe kısıtlıysa düşünülür, küçük yetiyorsa i10, daha iyisi jazz.

kaichi

arkadaşım kullanıyor gayet memnun

basond
1

mobil görünümden çık