sb.




 

Fakir Avrupalilar, Dogu Slavlar falan seklinde. Ukrayna, Bulgaristan falan ayni onlar icin ama Turklerden daha iyi konumdalar ozellikle Turk nufusun fazla oldugu Hollanda ve Almanya gibi yerlerde. Turkiye su son yillarda gectim Dogu Avrupaliligi tam Orta Dogu ulkesi olma durumunda. Pakistan, Turkiye, Misir ayni derecede goruluyor.

Traveller

yıllarca avrupanın bir çok ülkesinde yaşadım, hiç öyle denildiği gibi türklerden üstün falan görünmüyorlar. bulgarlar romanlar avrupalıların gözünde dilenci ve hırsızdır. kerhane çalışanlarının yüzde doksanı romanyalı bulgar çingenesi falandır. zaten bunlar avrupaya yayılmaya son 3-5 sene içerisinde başladılar.

ivettivett

bulgalar icin; hirsiz, cahil..

bizim icin; cahil, kabadayi, saga sola saldiran..

polonyalilar icin; hirsiz, fakir,..

bulgarlari, macar ya da ceklerle ayni tuttuklarini dusunmuyorum.

ubi dubium ibi libertas

@ivet

2000lerin baslarinda Turkiye AB'ye girecek demokrasi gelecek diye dusunen cok Avrupali vardi ki zaten Turkiye 2001'de cok farkli ulkeydi ozluyorum o gunlerimizi. Simdilerde Bulgarlar Turklerden daha iyi durumda. Belki Bulgarlar yerinde saydi ama Turkler geriledi.

Traveller

Hirsizligin cok olduguna dair espriler yapildigi birkac skec izlemistim. Genelleme iste.

Genel olarak fakir Dogu Avrupa ülkesi olarak bakilir. Ama Avrupa deyince herkesin aklina Paris-Viyena falan geliyor Dogu Avrupa cok ayri bir dünya. Ama bunun Vilniusu var Bretislavasi var.

buf-e kür
1

mobil görünümden çık