0850'li bir numara var, son günlerde arayıp duruyor. google'da arattım, dolandırıcılarmış. 3 sene önce babam dolandırılmıştı telefon üzerinden, ciddi bir miktar para kaptırmıştı. üzüldük tabii ama insanın boşluğuna gelebiliyor işte, normalde öyle şeylere kanacak insan değil. ev arkadaşım da bir keresinde "şöyle biri aradı, şöyle dedi kart bilgilerimi verdim" diye gelmişti bana. hemen kartını kapattırmıştık, ben diyene kadar olayın farkında değildi.

yani demem o ki ülkedeki her insanın yolu dolaylı veya dolaysız olarak bu pisliklerle kesişmiştir. biz savcılığa başvurmuştuk babamın olayında, bir şey çıkmadı tabii. de neden çıkmıyor? üniversitede araştırma görevlisi olacağım diye hakkımda aylar süren bir güvenlik soruşturması yürütülebiliyor, ama dolandırıcılar yakalanmıyor. o kadar zor mu gerçekten? var mı bu şekilde yakalanan herhangi bir çete?


 

davayı ciddi takip etmeniz gerek.

ve elbette adalet ve kalkınma partimizin olduğu yerde, susun lütfen. bizim adımız zaten adalet. ne diye hala arıyorsunuz onu?

market_arabasıyla_terör_estiren_trafik_canava

Organize suç örgütü bunlar. Sadece kendi aralarında değil, başka kurum ve kuruluşlar ile de organize olmuşlar bence. Yakalananlar zaten beş dakika sonra salınır geri. Tek çare düzenli uyarı yapmak eş dost akrabaya.

hasmetizm 2046
1

mobil görünümden çık