2009da kayıt yaptırdı halam. hala kura çıkmadı. bu seneden sonra çıkarsa bile artık gidebilecek durumda olmayacak (fiziken). bu tür durumlarda bi öncelik sağlanıyor mu? ilk sene yazılıp gidenler oluyor çok garip. kadın 8-9 yıldır bekliyor halen çıkmadı.




 

Akp den torpil yaptırın

gozu acik sevisen yahudi

@gözü açık sevişen yahudi

torpil yaptırmak istediğimi söylemedim. sadece belli bi süreyi aşkın kayıt olan ve yaşı ilerleyenler için herhangi bi öncelik var mı onu soruyorum. 65 yaş üstü insanların hastanede öncelik sahibi olması gibi.

nemo problemo

Benim annem 2010'da kayıt yaptırdı, hala çıkmadı. Kadın üzüntüden kahroldu.
İlk yıllarda çıkması büyük haksızlık.

Buddrick

Çıkmayan senelerde bir sonraki kuraya yeniden isim eklenerek kura listesi oluşuyor. Yani halaniz 2009 yılında itibaren her yıl kayıt yenilediyse kurada kurada ismi 7 kez olması lazımdı. Bende anne ve babamı kayıt yaptırmaya ikna edemiyorum daha var diye. Kura ile gittikçe zorlaşıyor.

Fritz-X

aday kaç kere kayıt yenilediyse o sayının karesi kadar kuraya katılıyor. Örnek olarak bu sene 7. senesi ise kurada ismi 49 kez geçer.


Kurada DİB Başkanı'nin söylediği eski kayıt olanlara oncelik sırası tanısak 2016 da kayıt yenileyenlere sıra ancak 25 yıl sonra gelebilirmiş. Durum o derece vahim yanı.


Ayrıca öncelik sırası olarak bu sene sadece şehit yakınlarına imkan tanındı ve yaklaşık 5 bin kişi hacca gidecekmis bu sayede

1965

mekan kısıtlı mecbur boyle oluyor ama bence de yaşlılara öncelik verilmeli düz mantıkla. maalesef böyle bir durum yok.
tadilat bitmedı degıl mı? seneye bıtınce artacak olması lazım oyleyse

hopp
1

mobil görünümden çık