sinir savaşı... İki dil bilen üniversite mezunu bir adam. Oturmuş Nihat Doğan'ı dinliyor böyle kilitlenmiş. Gözünün ucuyla da bana bakıyor, tepkimi anlamak için. Çünkü Cehapeli gibi davranıyorum onun kriterlerine göre. Neyse ben de içerdeki odaya kaçtım, kapılar kapalı ama herifin sesi geliyor, tekmeyle dalasım geliyor tv'ye. Gerisi gelir diye korkuyorum. Evden çıkasım da yok.

Sizce napayım?


 

kulaklık takın film muzik filan dinleyin.

bnmzz

Görmezden gel. Kulaklık tak.

ikcı

çok yüksek sesle müzik açın, uyarmak için gelen ilk o olsun.

senialanaglasinalsinsikinicaliyabaglasin_yine

Dışarı çık, baban da olsa katlanmak zorunda değilsin kimseye. Tartışmak muhtemelen işe yaramayacağı, bir yerden sonra babanım lan ben senin seviyesine ineceği için o topa da girme.

chicha

kill him
asdfghjkl

nigeo

Yalanciktan is cikar eve ugrama belki bu cocugun isi gucu var evde de durmuyor zaten ben de gideyim bari der erkenden.

proletarier aller lander vereinigt euch

Ailenle siyasetle ilgili hicbir sey konusma. Ben yillarca yaptim, tartismaktan, kusmekten baska bir zararini gormedim. O senin baban. Siyaset ise bir yalan. Hepsinin cani cehenneme. Kendini de onlari da bos yere uzme. Yaziktir kardesim.

kareem said

Takma, bırak dinlesin. Bu siyasilerin, saray soytarılarının hepsi gidecek ve ailen kalacak. Çok şeyyapma.

Belki adam zarf atıyor sana ak troll mü oldun diye? Git işine gücüne bak, sallama o işleri. Babanı kırdığına değmez, salla gitsin. Sen hazır vaktin varken Coursera'dan bir ders bitir. Bi film izle, bi albüm dinle ne bileyim ilerle hayatta.

Aziz Sancar Hoca'nın siyasetle ilgili söylediklerini unutma.

babilbaligi

Kareem said +1
Babilbaligi +1

Siyaset konusunda tartisinca ne babamin fikri degisti, ne de benim. O yuzden biraktim. Bir sure sonra o da gozume sokmayi birakti.

kuehles blondes

@kareemsaid +1

tociess

aileyle siyaset konusma +1. en temizi. butun siyasetciler komple yalanci ve sahtekar. 1 tanesi icin degil ailenizio, bir dostu bile kirmaya degmez.

fayfim

kulaklıkla film müzik en güzeli.

interview with the vampire
1

mobil görünümden çık