www.akakce.com

Aynı telefon 700'e de var, 900'e de. Düşük fiyatlı olanı alırsam pişman olur muyum, orjinalliğinde bir sıkıntı çıkar mı?


 

ithalatçı garantisi ya da firma garantisi fark eder. tedarik eden zamanında farklı fiyat üzerinden almıştır sonra model indirime girmiş olabilir. model kodlarına bak aynıysa bir fark yoktur telefonda.

garanti veren fark eder dediğim gibi buna dikkat et.

olkol

@olkol +1 diyorum ve kendisinin bahsettiği şeyin ne kadar önemli olduğunu kısaca açıklamak istiyorum. lg g3 modeli telefon zamanında 1700'lü gibi bir fiyattayken kliksa'dan 1400'e almıştık, ithalat garantili yani.

sonra telefonumda arızalar meydana geldi. kesinlikle kullanıcı hatası kaynaklı olmamasına rağmen ve bu aynı sorunlar normal distribütör garantili cihazlarda çıktığında lg direkt ücretsiz değişim yapıyor veya bir üst model telefon veriyorken, bu ithalatçı garantili olduğu için benden servis ücreti istedi üstelik. ben de tüketici hakem heyetine başvurdum.

kısacası, o indirim güzel geliyor kulağa ama ola ki bir hatası çıkarsa otomatik olarak "kullanıcı hatası" diyip o indirimden de fazla meblağ isteyebilirler.

m e b
1

mobil görünümden çık