Kedim odada sanki bir başkası varmış gibi davranıyor zaman zaman. Olmayan kişiyle göz teması kuruyor gibi tuhaf hareketler. İnsan bi garip ürküyor yani. İlk sahibi olduğum kedi olduğu için normal bir davranış mı bilemiyorum. Var mıdır kedilerin böyle tuhaflıkları?

8 aylık erkek.


 

Olur öyle. Sıkıntı yok. Alışırsın :)

sutlu nescafe

Kediler dünyaya tuhaf şeyler yapmak için gönderilmiştir. Dert etme.

Apocalypse

aynısı. hele bazen koyun koyuna yatıyoruz odada. koridor karanlık ya birden kalkıp koridora karanlığa dikiyor gözünü. görende kapının önünde karanlıkta biri dikiliyor da ona bakıyor der yani aynı öyle. zorla kafasını çevirmeye çalışıyorum yok illa bakacak ordan sanki tehlike gelecek. insanı uyuz ediyor. bence bunlar 3 harflileri görebiliyor.

yue

bu hayvanlar senin göremediğin şeyleri görüyor. ben olsam altıma sıçardım.

t joe

oluyo öyle bizimkiler de bazen boş boş duvara bakıyor. ya da boşlukta bir obje varmış gibi oraya kilitleniyor.

orpheus

uzaklarda bir yerlerde bir şeylerin kök saldığını hissediyor olabilir.

filteria

Benimki sadece bir tahmin, onlarda da floaters varsa, ondan delleniyorlardır belki. Zibidiler gece avcısı, gece metabolizmaları tavan yapıyor, o da etkili manyamalarında.

kargn
1

mobil görünümden çık