Samsung falan da kullandım. Wifi ağına bağlanma hızı olsun, çekim gücü ve stabil kalma(kopmama) gibi fonksiyonları samsung gibi çok kaliteli olmayan bi telefonda bile daha iyi. Ayrıca wifi alanı oluştururken bir kere daha açıp kapatmam gerekiyor ve bu kötü durum çevremdeki iphone kullanıcılarında da oluyor. Sizce de iphoneda wifi kalitesizliği yok mu?




 

Ben tam tersini düşünüyorum açıkçası diğer telefonlarımda pek memnun değildim fakat se ile çok memnunum. Öncesinde sony z2, Note 4 kullandım.

gozu acik sevisen yahudi

bana hep iphone kablosuz ağ görme konusunda başarısız gibi geliyor. bi 4-5 sene falan önce hatırlıyorum, benim telefonumda bırak bağlanmayı, göremediğim kablosuz ağlara bağlanabiliyordu arkadaşlarım. blackberry olsun, samsung falan olsun hepsi çatır çatır takılıyordu. ben ise gözlerim yaşlı, içimden küfürler yağdırıyordum o zamanlar hala kot pantolonu ve tshirtüyle sahnelerde boy gösteren steve jobs'a.

android telefon hiç kullanmadığım için kullanım sırasındaki performanslarını kıyaslayamıyorum ama sinyal görme konusunda iphone bence hep kötü, en kötü.

naberabi
1

mobil görünümden çık