Teşekkürler.
Edit: Öğrencinin ismi 3. yazar olarak yazılmış.

Öğrencinin ismi bildiride olduğu için hoca haklı.


hoca minareyi kilifina uydurmus.


Ancak etik olarak öğrencinin başka bir yerde ya da geliştirip sunmak istemesi ihtimaline karşın yayınlayacağını bildirmesi gerekmez miydi sizce de?


Akademik hayata hoşgeldiniz.. Siz bir ödevi sundu diyorsunuz, milletin çalışmaları makale oluyor da adı yazmıyor, etraf o.çocuğu hoca ile dolu. Yapılacak bir şey var mı saniyorum yok sizin için.


Yönetmelikte bu konuda hocaya izin veren herhangi bir madde yok. Önce bölüm başknalığına, daha sonra dekanlığa yazılı şikayette bulunsun. Hocanın hakkında soruşturma açılacak, cezası var bu işin.


Evet haber vermesi gerekirdi, fakat o kadar şey dönüyor ki akademide. O nedenle en azından ismini yazmıs diyorum. Alanınızı bilmiyorum ancak bildiri olarak sunulan calısmayı makaleye çevirebilirsiniz. Yayınlarken daha önce bildiri olarak sunuldugunu belirtiyorsunuz.
