[q]
(4) 

vodafone vs turkcell

tempor #1164567
seneler önce turkcell'le çekim gücü ve kampanya derken iyi başlamıştık, artık reklama ihtiyaç duymayıp taburesinde müşteri bekleyen mahalle bakkalı gibi davranıyor.

vodafone'dan epey cazip teklifler aldım, çekim gücü nasıldır? önerir misiniz?


 

çekim açısından sıkıntı yok, hatta kadıköy ve fenerbahçe'de turkcell'le çekim sorunu yaşıyordum, vodafone'da hiçbir sıkıntı yaşamadım. red tarifedeyim, turkcell'in platinum'una göre hem daha ekonomik, hem de sunduğu fırsatlar beni biraz daha fazla tatmin ediyor turkcell'e göre. telefonla aradığınızda müşteri hizmetleri bir felaket vodafone'un yalnız, hiçbir bilgileri yok hemen hemen. o yüzden ciddi sorunlarda maille ulaşıyorum, birkaç güne çözüyorlar, daha çözemedikleri ve beni memnun etmedikleri olmadı.

bi mekan

Eskiden Turkcell'deydim şimdi Vodafone kullanıyorum; çekim gücü olarak ikisi şehir merkezinde aynı bence. Yalnız Vodafone'un bazen şehirlerarası yolda ya da nispeten ücra yerlerde 3G'den 2G'ye düştüğünü gördüm. Bazen de internet kısa bir süreliğine de olsa kesiliyor (1 dakika kadar)

4G performansları ikisinin de nasıldır bilmiyorum, hep 3G'de kullanıyorum.

kaportaci mahmut

vodafone ucuz, kampanyası bol , müşteri hizmetleri kötü , mobil uygulamaları vs hepsi çok kötü , çekim gücü de şehir merkezinde iyi ama ücra yerlerde kötü
turkcell pahalı, kampanya az, bunun dışında her şeyi perfect.

son 1 yıldır vodafone kullanıyorm pişmanım. Taahhütüm bitiyor turkcelle geçeceğim tekrar.

nuevo

ben vodafone kullanıyorum ve pek memnun değilim çekim gücünden.
istanbulda iyiydi, hoştu ama başka bir yere taşındım şimdi resmen zulüm. telefonla konuşabilmek için sağa sola koşuyorum saçma sapan. değiştiricem ben bunu.

naberabi
1

mobil görünümden çık