
Makyaj malzemelerinin bi kenarında alarm etiketi kalmış olabilir. Üzerinizdeki giysilerde de olabilir ya da çantanızda. Saçma sapan en küçük ceplere, dikiş arkalarına falan gizlenebiliyor o etiketler. Onu arayıp bulmanız lazım :)


babamın ayakkabısında bandrol gibi bir alarm etiketi vardı girdiği her yerde öterdi çok geç fark ettik


Bana da cüzdandan olmuştu. Yeni aldığın bir eşya varda ilk ona şüpheyle bak, alarmı ölmemiş olabilir.


Aldığınız ürünü kasa civarında bişeye sürtüyolar ya, o alarmları "öldürüyor", bir süre sonra onlar tekrar aktifleşiyor, -muti'nin dediği gibi. Ve böyle durumlar oluyor evet.
Alarmın yanında durup, "ya ne öttü şimdi, hayır tamam da çıkarken de ötecek, üf" diye çanta karıştırmak çok tatsız bişey, ama oluyor.


Benim Zara cüzdanım aldıktan 2 yıl sonra ötmeye başlamıştı. İçine gizlenmiş manyetik şeridi kasiyer çıkarttı da kurtuldum.
