Özellikle akıntı geldiğinde sıvı kokuyor kız arkadaşımın. Normalde kokusuz mu olur yoksa kişiden kişiye değişir mi? Yani bu koku bir hastalık nedeniyle mi oluyor yoksa normal mi?




 

ben pek kokusuz vajinal akıntı görmedim. Büyük ihtimalle normaldir, kişiden kişiye değişmekle birlikte.

whoosie

koku nasıl? yani şimdi nasıl anlatayım. vajinal akıntı illaki kokulu olur ama ekstra rahatsız edecek bi koku varsa hastalık belirtisidir. senin değil de kızın anlaması lazım bunu.

elorelia

koku varsa sıkıntı vardır, doktora gitsin. doktor bi arkadaşım demişti bunu. bi de rengi sarıya dönükse hastalıktandır.

pide

rengi önemli

stevie

yediklerinden de olabilir, enfeksiyon da olabilir. sadece kokuyu degistiren enfeksiyonlar vardi, diye hatirliyorum.

temastan once eller, agiz ve penis temiz olmali. fazla tahris halinde durulmali. beraberlikten sonra isemek de iyi sey... yoksa sikinti sikinti gezersiniz.

e haliyle

Koku rahatsız edici bir kokuysa, yani insanda pislik veya sorun düşüncesi uyandıran türde bir kokuysa ya alerjidir ya mantardır ya kız ayaklarını üşütmüştür ya da bir hastalık vardır. Yoksa normal akıntının da kokusu olur ama, o koku insanın temiz teninin kokusu gibidir, temiz bir kokudur, kendine mahsustur.

yaren

Akıntı şeffaf veya beyazsa sıkıntı yok ama sarı/yeşil gibiyse hastalık belirtisi olabilir. (Ciddi bişi diye düşünmeyin, üşütünce bile etkilenir)

Koku konusunda da normalini değişiğini kız arkadaşın bilir. Yani "normalde böyle kokmuyordu ama şimdi bi farklı" diyorsa doktora gitsin alsın ilacını.

lcha

Renkte bir sıkıntı yok saydam. Kendisi ısrarla bişeyim yok diyor ama eski kız arkadaşlarımdan böyle bir koku almamıştım. Bu biraz keskin bir koku. Ama bayağı ıslanıyor.

filipis

Tadılmayacak derecede kötüyse bir rahatsızlığı olabilir. Ama yukarda da söylendiği gibi akıntı (discharge) kokusu yediğinden içtiğine, stres durumuna, hormonal dalgalanmaya kadar birçok sebepten etkilenebilir. Bir kadınınki seni rahatsız etmezken diğerininki edebilir. Ten uyumuyla da alakalı. Çok rahatsız etmiyorsa alışmanı tavsiye ederim. O koku pek değişmez. Onu seviyorsan kokusunu da sev. Yoksa da ayrıl ne bileyim.

yirmisantim

ağır bir koku varsa, enfeksiyon, mantar yada rahim içi yaradan olabilir. bunların tedavi ve ilaçları farklı olduğu için mutlaka bir doktora görünsün. kadınlar bazen fark edemeyebiliyor bu kokuyu. koku körlüğü yaşayabiliyorlar. 15 günlük tedavi ile geçecek türden oluyor çoğu. bu arada ilaç kullanımı sırasında cinsel hayatınıza bir ara vermeniz gerekecek :)

ambulance chaser

Israrla bir şeyim yok diyorsa üstün gitmeyin boşuna. Kişisel bir şey bu, nasıl her insanın ter kokusu farklıysa bu da farklıdır. Kendi belki daha önce gidip muayene olmuştur ve bir şey yok cevabı almıştır.

whoosie
1

mobil görünümden çık