iphone 6 telefonumu pupa bilişim yetkili servisine 9 ocakta, bataryasının yüzde 40 larda olmasına rağmen kendiliğinden kapanması şikayetim üzerine teslim ettim. yetkili kişi en geç 15 iş günü içinde sonuç alırsınız dedi ve verdiğim tarihten itibaren her gün mesaj ile bilgilendirildim.

12 ocakta telefonunuz işleme alındı diye mesaj geldi ve bi kaç saat sonra telefonunuzun arıza sebebiyle yeni telefon ile değiştirilip garanti kapsamında apple den yeni telefon sipariş edildi mesajı geldi.

şimdi, yarın itibariyle ayın 27 si ve hafta sonlarını saymadığımızda 9 ocaktan itibaren 15 iş günü dolmuş oluyor. yarında telefonumu vermezlerse kime nereye şikayet edeyim ?

 

apple niçin aramıyorsun, bu kadar durduğun kabahat?

nickfury

teknik servisi aradım aynı şeyleri geveleyip durdular, apple için şikayetimi yapacağım numara hangisi ? yurt dışı telefon numaraları çıkıyor sonuçlarda.

tekil3.şahıs

www.apple.com

Teknik destek: 00800 448 829 878

nickfury

21 iş günü diye belirtiyor pupa.

15 yanlış olmuş. 6 Şubat'a kadar bekle.

la rana

@la rana; 15 iş günü diye görüşmelerimde de söylediler, zaten beklemekten başka elimden gelen bi şey yok ki. yarın yukarıdaki şikayet hattını arıyacam ama pek bi şey çıkar mı inanmasam da yapacak bi şeyim yok.

tekil3.şahıs

Ortalama süre 15 iş günü olabilir.

Zira daha 2 gün önce bana 21 iş günü dendi.

la rana
1

mobil görünümden çık