evettt arkadaşlar bir işin yok mu sorusu ile daha karşınızdayım.
starda kıvanç tatlıtuğun oynadığı dizide, bana korhan kıvanctan daha çekici geliyor. yani şööyle ikisini de koysalar karşıma ben korhan'ı seçerim:) sanırım ben böyle kel tipleri falan daha bir begeniyorum, sizde durum nedir hanımlar?

beyler isterseniz siz de cevap verebilirsiniz:)

 

Beyim ben oha diyorum ya, normal gelmedi bana.

aklimdakisorular

Google'lamak zorunda kaldım, fotoğraf koyaydın iyiydi.

Ayrıca troll müsün? Tabii ki Kıvanç.

köstebek kurabiye

google'da arattım kıvanç diyorum. biraz iyi kalpli saf bi rolü varmış o yüzden kanın ısındı belki :))

pamuk helvalar cebe

yani genelde ben böyle kel, hatta hafif göbekli adamları cok daha çekici buluyorum, çirkin adam seviyorum orası ayrı zaten.

balpolen

biraz ortalama dışı bir seçim ama kişisel tercihlerle alakalı. öğrenilmiş çocukluktan kalma bilinçaltında var olan birşeylerle ilgili olabilir.

bir erkek olarak kıvanç tatlıtuğun hem yüz simetrisi hem de boy-pos olarak daha başarılı olduğunu düşünüyorum. kıvırmadan söylersem adam gerçekten yakışıklı.

orpheus

www.google.com.tr

ben onların yalancısıyım.

Polaroid

Bu nası bi soru ya, kıvanç baldan tatlıtuğ'dan çekici bulduğun adam nasıl bu adam olabilir, görmemiş olayım balpolen :D.

ekaterina

valla çok beğeniyorum, istemeye gelsin merdivende varıcam, o derece :D

balpolen

Aynı dizi içinde kıyaslama olunca sanrım Serkan Altunorak'tan bahsediyor dedim Google'a bakınca onun bir karakteri oynadığını öğrendim.

Biraz baktım meğer Zenne'deki adammış, tanıyamadım ilk gördüğümde. Kimseyle kıyaslamadan bakarsak fena değil. Özellikle bazı fotoğraflarda.

Cevap:
Kıvanç iyidir.
Ama Serkan daha iyidir.

mutekebbir
1

mobil görünümden çık