selam duyurunun güzel ebeveynleri. bebeğin eşyalarını yanımda kolayca taşımak için güzel bir sırt çantası alayım diyorum. ortalama 130 maksimum da 150 lira civarı kalacak şekilde de bir bütçe belirledim. kime sorduysam skip hop dedi fakat fiyatlarına baktığımda 300 liraya yakın olduğunu görüyorum benim bütçemi fazlasıyla aşıyor. decathlona falan da baktım inceledim ama bebek eşyalarını toplayacak kadar büyük ve aradığımı rahat bulacak kadar cepli olanına rastlayamadım. siz hangi çantaları kullanıp memnun kaldınız? ya da ben şunu aldım ama şöylesi olsaydı daha iyi olurdu dediğiniz özellikler varsa onları da duymaktan memnun olurum böylece araştırırken hangi özelliklerine dikkat etmem gerektiğini bilebilirim.

cevaplar için şimdiden teşekkürler


 

ben normal sırt çantası kulanıyorum içine çok bişi koymuyorum. yedek body, tshirt pantolon, 3-4 bez, ıslak mendil, alt açma bezi, emzirme önlüğü yetiyor.

sta

Eşim de sırt çantası şeklinde olanı kullanıyor.
Bebek için özel olarak yapılanı tercih edersen koku yapmayan kirli bez gözü, biberon için termal bölüm gibi özelliklere sahip oluyorsun.

cakabo

@cakabo termal bölümlüler pahalı oluyor belki bebek biberon kullanmayacak hiç? benimki hiç kullanmadı mesela gerek olmadı o yüzden termal çantalara.

sta

bence sırt çantasıyla idare et onun yerine iyi bir ergonomik kanguruya para ver boba 4g falan.

yue

yue+1

sıradan sırt çantası + boba 4g

hatta size direkt şurayı önereyim

babywearing facebook grubu.

sırt çantanız ne kadar hafif o kadar iyi. termal minik çantalar alabilirsiniz biberon mama için. minicik 1 biberon sokacaksınız içine diye fark vermeye değmez.

balik kraker

decatlon'un en ucuz sırr cantasını kullanıyoruz. gayet memnunuz. bebenin eşyaları zaman içinde sürekli değişiyor. o özelliklerin hiçbirine ihtiyaç olmadı.

babilbaligi
1

mobil görünümden çık