normalde canım istemezdi fakat iki gündür tatlı tatlı diye ölüyorum, bakınıp duruyorum etrafa, doysam bile tatlı yemeden rahat etmiyorum, yiyince de tamam diyorum şimdi oldu, oturuyorum rahatıma erdiğim icin. sizde böyle bişey oluyor mu, nasıl önüne geçebilirizP yaklaşan regl ile alakası olabilir mi?




 

Ben yıllardır böyleydim. Günde 4-5 kez tatlı bir şeyler yiyordum sanırım. 40 gün falan önce bir anda kesmeye karar verdim. O günden beri de hiç tatlı sürmedim ağzıma. Şimdi en ufak bir parça yersem orda durmayıp eskisi gibi devamının geleceğini bildiğim için kendime engel oluyorum. Anca böyle bir anda kesince önüne geçebildim yani. Ama senin dönemsel bir şey olduğuna göre reglle alakalı olabilir gerçekten.

ms brownstone

yemekten sonra tatli yeme istegi cogu insanda oluyor ya. regl isini bilemedim, su ana kadar hic olmadim.

eksisozluk kullanici sozlesmesini okudum

Regl dönemiyle ilgili olabilir eğer o durumla bağlantılıysa az bile diyebilirim.

Bende özellikle öğle yemeğinin ardından çay içme durumu var son zamanlarda birden çıktı ortaya son 1 aydır. Yemeğimi yedikten hemen sonra çay isteği oluyor bünyede ilginç bir şekilde.

Tatlı sürekli ister mani olamıyorum.

mutekebbir

regl ile alakası yok bence çünkü bunu sorabiliyorsan ya daha önce regl olmadın ya da bu dönemleri tatlı isteği olmadan geçiriyorsun ve şu an olan durum farklı bir şey.
mesela ben "regl ile alakası olabilir mi" diye düşünmem çünkü o zamanlarda sadece tatlı tüketiyorum.

pamuk helvalar cebe

Bende de var bu akşam yemeklerinde. Yemekten sonra tatli bi şey yemezsem doymuyorum resmen. Regl olayini bilemiycem benle alakasi olmadığı icin :/

nundu

çare tarçınlı yoğurt: i.hizliresim.com

halitkin
1

mobil görünümden çık