ayıp mı olur? saat 9 buçuk. yarın sabaha temiz olması gerekiyor evin :/




 

samimiyetinize bağlı. ben sorun etmez ve normal karşılardım. durumun ehemmiyetini de dile getir tabii.

fragile lady

erken bence. daha geç olmadan iste. bi de gürültü yapacaksın temizlerken

sttc

bence istenmez. ben istemezdim. bir başkasının da elektrikli süpürgemi kullanmasını da istemem. ve ben ilk defa komşudan elektrikli süpürge isteme gibi birşey duyuyorum. başka bir evin pisliğini neden kendi süpürgeme doldurayım ki?

mahone

@mahone, "başka evin pisliğini kendi süpürgeme doldurma" gibi bir şeyi de ilk defa ben sizden duyuyorum. ne olabilir ki toz falan işte en fazla ne olabilir yani başka evin kiri?

lucky strike

ya bişe olcagından değil. ama ben mesela kendimi düşünnüce tiksiniyorum.

yani ben süpürgemi birine vericem, o nereleri, neyi süpürecek vs bilmiyorum. o aleti ben tekrar evime sokacağım sonuçta. dolunca ben boşaltıp temizleyeceğim. beni rahtsız ediyor düşününce.

mahone

Ben sorun etmezdim ama saatin daha geç olmaması gerekiyor, tabii bir de samimiyetinize bağlı.

Evde domuz vs beslemiyorsaniz(hayvanları sevmediğim anlaşılmasın. Kedi köpeği de dert etmem) temizliği yılda bir kere yapmıyorsanız, apartmanca ahırda yaşamıyorsiniz mahone gibi de düşünmem.

fraise

Bu saatte ödünç alınması değil de süpürge açılması rahatsız edici olur bence.

pike
1

mobil görünümden çık