Aslında ülkecek yeni olana kapalı olduğumuzu düşünüyorum. Bu tabii cinselliğede yansımış durumda. Her akşam haberinde korkunç haberler görürken ülkenin bu bakımda Avrupa ülkeleri kadar rahat olmasını beklemiyorum. Ama cidden beni üzüyor. Örneğin genellikle bizim kadınların ayaklarıyla ilgilenilmesini çok sevmediğini, rahatsız olduğunu gördüm. Niye böyle bir kadının ayağını öpmek, sevmek cidden romantik, tatlı veya masum gelmiyor mu?




 

Oral seks ten daha az zararlı. Niye abartılıyor anlamıyorum. Ki koltukaltının öpülmesin seven kadın bile var. Kadınlar çok acayip. Bir şeyden birisi nefret ediyor birisi olabilir diyor fetiş konusunda. Biz de söylemeye çekiniyoruz erkekler olarak. Kadınlarda fetiş falan yok bir de:)

benaslindayohum

Bence karsilikli duygular onemli. Kadinlarin kimisi ayaklarini cok guzel bulup severken kimisi cirkin buldugu icin utanip istemeyebiliyor ama bir erkek kadina ayaklarini sevdirebilir:)

douglas

Ben başkasının ayağına bakamıyorum bile, o derece kötü geliyor bana ayaklar, dokunmam falan zaten çok zor, o yüzden bana da yapılmasını hiç istemem. Ayak fetişizmi olan birisiyle sevgili olamam galiba ya, anti ayak fetişistiyim böyle bişi varsa ahahah.

ekaterina

+1 ekatarina

ayrıca @benaslindayohum kadınlarda fetiş var ya. say desen keni fetişlerimden en az 5 tane sayarım sana şu an sjdfsf

kozmosta bir nokta
1

mobil görünümden çık