Psikiyatristimle skype üzerinden görüşücez. Daha önce skype kullanmadım. 1 saatlik bir görüşme olucak. Ben istanbuldayım o izmirde. Nelere dikkat etmeliyim kesintisiz görüşme için? Bir de evdeki kamera baya kötü. Beşiktaş taraflarında rahat rahat bu görüşmeyi yapabilceğim,bilgisayarlar arasında bosluk olan nezih bir internet cafe bulabilir miyim? Başka fikriniz var mı? Kamera almak istemiyorum pek bu yüzden:(




 

cep telefonu?

kurnaz

telefonunun ortalama üzerinde bir aletse telefona skype yükleyip oradan görüşebilirsin.
veya telefonunu webcam olarak kullanabilirsin basit bir google araması ile.

teritori

whatsapp in da görüntülü konusma özelligi var ve bana göre skype tan daha iyi kalitesi. onu deneyebilirsiniz.

thewizardofearthsea

facetime yapsanıza? ya da whatsapp video chat?

füt

Şöyle bir öneri vereyim: eger o bi saatlik görüşmeye başladığınız andan itibaren internette sorun yasıyorsanız direk kapatın ve görüşmeyi erteleyin. Ben bunu yapamıyorum siz yapın lütfen.

fıytfıyt

İkiniz de iPhone, iPad veya Mac kullanıyorsanız Facetime.

Veya WhatsApp video chat.

Daha önce de yazıldığı gibi, kesinlikle daha stabil çözümler.

İlla Skype yapacaksanız, mutlaka kulaklık kullanın ikiniz de; yoksa yankı ile uğraşmak zorunda kalacaksınız.

Elçin

Bir arkadaşınızda, vb. kamera varsa onu alsanız? Psikiyatrist sizin nasıl oturduğunuza, beden dilinize, vb. dikkat edecek. Sizin vücut hareketlerinizi görmesi gerekiyor. En azından yüzünüzden fazlasını. Açtığında bir selfie ile konuşmasın. Etkin bir görüşme için elinizde durmaması gerekiyor telefonun, el hareketleriniz çok şey anlatacak. Telefona Skype veya Facetime kuracaksanız, telefonun sizi gösterecek kadar uzakta durması gerek biraz, sizin de bağırarak konuşmanız gerekecek.

aychovsky
1

mobil görünümden çık