Biri dedi. Columbia, 500 küsür TL ederi olan ayyakkabıyı amazondan 160 liraya almış. Ben inanmadım çünkü en son 70 tl vergisi vardı bunların. Gerçekten 160 liraya almış olma ihtimali var mı?




 

ayakkabı vergisi yalan. ama şu an 30 euro üzerine vergi var, o kadar uyguna gelmeyebilir.

mattiadestro

evet var. geçtiğimiz zamanlarda columbia için uygun indirimler yaptılar. şu an arkadaşın dediği gibi ekstra kargo çıkıyor ama 1 ay önce aldıysa yalan değildir.

yüzyıllık yalnızlık

evet mümkün. aylar önce puma almıştım 150 tl'ye. 2 hafta önce yine bir puma aldım aslında aynı fiyata aldım ancak dolar uçtuğu için bu sefer 220 tl'ye falan geldi.

fakat bugün itibariyle 30 euro'luk gümrük muafiyet sınırı yürürlüğe giriyor.

halitkin

Senin tek ihtiyacın bu konu bence, o ayakkabı olmak üzere bir sürü ürün alan/tavsiye isteyen/deneyen/takaslayan ve gereksiz yorum atıp blok hakedenler var bu konuda.

forum.donanimhaber.com

Edit: Ayakkabı konusunda Amazon içeriğindeki ölçüler genelde tutarsız oluyor eğer imkanın varsa ayakkabıyı buradaki bir mağazada (boyner vb.) deneyerek sipariş et.

EkimBebesi

Doğru demiş. Zaten şu anki gümrük sınırının gelmesinin en büyük nedeni o Amazondaki kolombiya, north face, cek volfskin kampanyasıydı bence. Türkiye'ye oranla %70lere varan indirimler olunca bakanlık haksız rekabet mıymıy vıyvıy diyerek indirdi üstlimiti.

herp
1

mobil görünümden çık