Annem 2 gündür çok kötü yüzünde kaşıntılı bir kızarıklık ve şişlik vardı şekeri de yüksek. Kan sonuçları çıkmış ama anlamıyorum yarını da bekleyemiyorum anlayan biri var mıdır? Fotoğraf olarak koydum çok teşekkürler şimdiden.




 

enfeksiyonu var. atesi falan var mıydı?

mavibalık

11 ocak'ta saat 19.30 gibi yüzü kızarmaya başladı. 12'ye kadar geçmedi. acile gittik. serum verildi (alerji ilacı da verilmiş, mide koruyucu ilaç vs). yüzüne antiseptik (sanırım) sürüldü. sabaha kadar iyiydi uyandığımızda normaldi. öğlen 12 gibi yeniden kızarmaya başladı. cildiyeye götürdüm. alerjik olabilir, her şey olabilir dedi. 2 tane ilaç verdi biri sabah biri akşam içilecek dedi. bir tane de krem verdi. midene dokunursa diye de famodin verdi (ilaçların isimleri gerekirse yazacağım). iğne yaptırdı. kan alındı. test sonuçlarını gönderdim. yarına kadar bekleyemedim kanser falan diye aklım çıkmış durumda.

yalnizliktan devren kiralik

bu şekilde kanser teşhisi zaten konulmaz da enfeksiyon gibi duruyor kan tahlili.

mavibalık

kanser ve alerji tablosu gibi durmuyor. daha cok bakteriyel enfeksiyon gibi. doktor degilim ama alerji icin ilac verdi ise yaramayacaktır. kremleri yazarsaniz belki onerdigi tedavi hakkında fikrimiz olur.

bu mesajda yazılanlar doktor tavsiyesi niteliginde degildir.

helenart

verdiği ilaçlar:
sabah 1 tane içmek üzere: kestine
akşam 1 tane içmek üzere: rupafin

krem: fucicort (sadece 3 gün kullan dedi)

bir de famodin mide ağrın olursa al dedi.

yalnizliktan devren kiralik
1

mobil görünümden çık