Nintendo 3DS2niz var ve hack yapıp öyle kullanmak istiyorsanız şu rehberden faydalanın: 3ds.guide

he eğer CFW'li cihazınız varsa şuradan da sitenin çevirisine el atabilirsiniz: translate.3ds.guide

kaç dil çeviriyi bitirdi onaylama aşamasına geçtiler. türklerden ses seda yok. ondan sonra bir de oyunlar neden türkçe olmuyor denir.

 

Türkiye'de konsol çok önemli bir olay değil. Pes fifa makinasından öteye gitmiyor. Nintendonun piyasası hiç yok. Hele handheld hiç yok. Talep olmayınca ilgilenen kesim de az oluyor.

glamdr1ng

öyle tabi ama hiç mi insan yok. 80 milyon adam var. çeviriyi bir ben yaptım bir de arada 2 kişi geldi galiba. hakikaten kıskandım diğer insanları. ibranice bile daha çok insan yapmış bitirmiş.

biergarten

Fakir ve biraz da eğitimsiz bir ülkede olmamızdan dolayı oyun kültürümüz pek yok. Zar zor bilgisayar alıp torrentten oyun indirecek gücümüz var anca. Konsolların en çok satıldığı dönem de kırıldıkları dönemdir sanırım. 3ds mesela. Dönemin f/p aletiydi ama Türkiyede pek satmadı playstation kadar. Nintendo kültürü olmadığından diye düşünüyorum. Japon tarzı konsol oyunları pek bize göre değil. Dil bilmediğimiz için rpg oyunlar direkt eleniyor. Konsolların da yarısı gitmiş oluyor. Millet daha çok cod tarzı şeylere yöneliyor :D armut piş ağzıma düş olayı da var tabii ki. Siz çevireceksiniz mesela. Tamirciler sizin çeviriye bakıp fw atacak para kazanacak :D

glamdr1ng
1

mobil görünümden çık