
Apple telefon desteğini ara. Destek süren geçse de yardımcı oluyorlar.


ben de yakın zamanda yaşadım. herhangi bir uygulamaya girince sesi kapattığımda sadece uygulama sesleri değil tüm ses de kapanıyor bazen. ana ekranda ses açma düğmesine basınca açıldığını farkettim tekrar. bir de tipik iphone bi kapatıp açınca bir daha yaşamadım sorunu.


fabrika ayarlarina donebilmen mumkunse bi de oyle dene derim


senin duyuruna cevap vermek ne kadar doğru bilmiyorum ama aylardır cevap alamamışsın madem fikrimi belirteyim. steve jobs değilim bu arada.
telefondaki bilgileri yedeklediğinden emin olduktan sonra telefona format at. yine aynı sorun olursa servise ver. bu arada sessize alan tırnağı bi kontrol et gevşeklikten kendi kendine kapatıyor da olabilir sesi.


Kapatıp açınca bir süreliğine düzeliyor, sonra yine aynı sorun yaşanıyor. Ses kapama tırnağından olamaz, diğer uyarı sesleri geliyor çünkü; sorun sadece çalma ve alarm seslerinde.


Rahatsız etme ayarını zamanlamış olma ihtimalin var mı?
Eğer ordan kaynaklı değilse direkt servise yolla.


Rahatsız etme de açık değil. Servise versem ne kadar zamanda sonuç alırım acaba?


21 iş günü süresi var.
Geçenlerde 4 günde yeni cihazla değişim yaptılar benimkini. Kuzenimde süreç 3 haftayı buldu yine yakın zamanda. Yani oldukça değişken.


Son bir soru daha sorayım o zaman; servis olarak illa İstanbul'daki satış merkezlerine mi vermek gerekli? Bulunduğum şehirde versem mesela süreç nasıl olur?


Bulunduğun şehirde servis varsa o da bakar. Ama süre yine 21 iş günü. Eğer şehrinizdeki servis gerekli görürse merkeze yolluyor ve süreci kendi takip ediyor. Siz yine cihazınızı şehrinizdeki merkezden alıyorsunuz.
Bir de çok sıra olabiliyor. Servisin Web sitesinden randevu alıp gitmek en iyisi.
