Arkadaşlar ileri evre kanserden kurtulan var mı tanıdığınız? Başka bir organa sıçramış da kemoterapi görmüş biri. Çok korkuyorum :(




 

Öncelikle geçmiş olsun.

Üst komşumuz bayagi kaptırmışım vücudunu, uzun süre tedavi gördü ama çok şükür kuruldu

gazozailacatmauzmani

annem var. mide, yumurtalık, karaciğer.. her yeri sarmıştı ama şuan çok iyi.

serdar5555

Korka korka açtım ama tünelin ucu çok güzel bir yere çıkmış.
Yazın lan durmayın moral oldu akşam akşam

azizakin

Annem ve teyzem.ikiside cok iyi çok şükür sanada geçmiş olsun. Allah tan umit kesilmez

all girls dream

teyzem rahim, dayım ileri evre bağırsak, dayımın oğlu 30 yaşındayken bağırsak kanserini atlattılar.

violetsky

babam

akciğer 4. evre+ kemik metastaz (2003 kemo+isin)
temizlendi
beyin metastaz (2005 gama knife)
temizlendi

5 kmm yuruyus+1saat yuzme (kis haric her gun -gunumuz)

balik kraker

Yakın bir arkadaşım en tehlikeli türlerden biri testis kanseriydi. Gayet iyi şu anda.

razvan rat

eniştem prostat kanseri olmuştu, şu an gayet iyi. yüreğini ferah tut dostum.

Apocalypse

annem lenf kanseriydi baya ileremişti, şuan hepimizden iyi, 3 aylık rutin kontrollere bile zorla götürüyoruz.

itachi uchiha

Eski patronum meme kanseriydi, göğüsleri alındı, artık hastanede durmasın boluna dedikleri dönemde, evde yatarak serumla ilaca bağlı yaşadı. O dönem -hastalığın kusuru olmaz diye yazıyorum- vücudundaki irinleri eşinin nasıl zorlanarak temizlediğini ve kımıldayamadığını hala anlatır. Üzerinden rahat 7 yıl geçmiş olmalı. Şimdi zımba gibi, çalışıyor, senede bir kontrole gidiyor.

Aksi örnekler var tabi, ama bu örnek bana asla büyük konuşmamayı öğretmiştir. Hakikaten kader bambaşka bir şey. Her kim için sorduysanız geçmiş olsun çok.

lovemyself

Bazen amansız hastalıklardan kurtulanları duyarız. Bu insanların iyileşmelerinin elbette bir sırrı var. kendiliğinden iyileşmediler bu insanlar. Bu insanlar yaşama bakış açılarını değiştirerek, nefes alma biçimlerini değiştirerek, stresle baş etmesini öğrenerek iyileşirler.
Çünkü hastalıklar stresten dolayı bağışıklık sisteminin çalışmamasından olur. Yoksa beden çok güçlüdür. hastalıklarla baş edebilir.

Tavsiyem o kişinin çok iyi psikolojik destek alması. İyileşmeye inanırsa iyileşir. İnanmak demek "iyileşiyorum" düşüncesinin duygu ile birleşmesidir.

Nil Gün adlı yazarın, Düşüncelerini Değiştir Hayatın Değişsin, Sağlığınız İçin İçinizdeki İyileştiri Gücü Harekete Geçirin adlı Cd.lerini dinlemesini öneririm.

gijilti

Benim bir arkadaşım da meme kanserinden kurtuldu. Erken farkına varmıştı.

Ben kendim ise hastalıkları yenmenin düşünceleri değiştirmek olduğunu anladıktan sonra yıllarca yakındığım bel fıtığından kurtuldum. Çünkü psikolojikti ve hayatımı cehenneme çevirmişti. Ölümcül bir hastalık değil belki ama kurtulmak oldukça zor eğer stres kaynaklı ise.

gijilti

universitede oda arkadasima %30 yasama sansi vermisler akciger kanserini yenmis.

muricosta

meme, yumurtalık ve akciğer kanserini yenmiş üç kişiyi bizzat tanıyorum.

muslugubozukhayrat

bizim apartman yoneticisi kolon kanseri teshisi ile hastaneye yatmisti agzinda maskeyle geziyordu hatta ama simdi iyilesti neredeyse tamamen gecmis demis doktorlar

maresalx

var evet bır degıl bır kac tane.
ama sonradan tekrar eden de var.

hopp

dedem de ileri evre agız kanseriydi.pek umutlu konusmamıslardı ama kurtuldu cok sukur.

art vandaley

halam kanserdi, tüm vücuda yayılmıştı. 13 saat ameliyatta kaldı, 1 yılı aşkın kemoterapi gördü. tamamen iyileşti, köyüne döndü, çoluk çocuğu ile hayatına devam etti. 11 yıl sonra ilgisiz bir sebeple 67 yaşında vefat etti.

teyzem kanserdi, akciğer kanseri tanısı kondu. pıhtı atacak kadar ilerlemişti. kemoterapi falan derken tamamen iyileşti.

benim öğrendiklerim şunlar; bu dönemde morale büyük önem verin. iyi beslenmeye, kemoterapinin olumsuz etkilerini hızlı atmanıza yardımcı olacak şeylere (zerdeçal, propolis vb.) önem vermenizi öneririm. bir de iyi bir hekim ekibi olması çok önemli. mümkünse kanser konusunda tecrübeli hastanelere ulaşın (ankara onkoloji, vb.).

geçmiş olsun.

babilbaligi

çok sevdiğim bir arkadaşımın annesi kanserdi. arkadaşım 3 yıl önce intihar etti. kadın tek başına kaldı. bizimle birlikte şimdi. 6 yıl önce doktorumuz artık yapacak bir şey yok kalan ömrü çok fazla değil en azından ağrısız geçirmesi için uğraşabiliriz dedi. 6 yılda kadını ayağa kaldırdık. organik tarımla mı uğraşsam diyor şimdi. ama tedavisi de sürüyor bir yanden.

bir böbreği midesi ve akciğerlerinin bir kısmı alındı.

levpontryagin
1

mobil görünümden çık