merhaba,

can sıkıntısından kendimi parmaklamaya çok yaklaştığım şu günlerde enteresan ilgi kaymaları yaşıyorum. şimdi de yogaya başlamak istiyorum. n'apmak lazım? evde böyle kendi kendine oluyor mu bu? yoksa illa biri ya da birileriyle mi çalışmak gerekir?


 

Yanlış bilmiyorsam dereceleri var yoga için. Birileri ile oluyor. Geçen sene yoga etkinliği olmuştu sabancı müzesi bahçesinde yamulmuyorsam orada hoca eşliğinde yapılıyor. Ben de Asya yakasında katılmıştım. 20 Kişilik grup, üç tane hoca vardı.

evimin paspasi

Başlarken illa bilen birileri şart,

gezegen olan pluton

başlangıçta işi bilen birinden nefes öğrenmek lazım, nefes alış-verişleri ve bazı temel duruşları oturttuktan sonra tek başına yaparken daha keyifli bir şey. zaten çorap söküğü gibi geliyor diğer pozlar da. vücut esnedikçe ve nefesler yerine oturdukça. eğer kendim öğrenicem diyorsan, ingilizcen varsa: www.youtube.com

mrsmoon

ben youtube'da zeynep çelen diye kadının 50 dakikalık videosu var onu yapmaya çalışıyorum. kadın tane tane anlatıyor. kendinizi zorlamayın, vücüddunuzdaki değişimi hissedin, yaptığınız şeyden keyif alın, nefesinizi dinleyin, hareket ettirdiğiniz bacağınızla ettirmediğiniz bacağınız arasındaki farkı kavramaya çalışın filan diyor bunlar hoşuma gidiyor sanki iyi de geliyor bana. daha iyi videolar bulursanız bana yollamanız çok iyiliğe geçer.

for day to break
1

mobil görünümden çık