Annem yarin tek basina ist-lon-jfk ucusu yapacak. Ama hic ingilizce bilmiyor. Aktarmada sorun yasar mi? Terminal 5 e inecek ve tekrar oradan diger ucaga binecek. Nasil bir yerdir karisik mi? Herhangi bir tavsiyeniz olur mu?




 

hostese ucakta kendisi gibi turk aktarma yolcusu olup olmadigini sorsun. illa vardir; o kisilere rica etsin anneniz peslerine takilsin onlarla jfk aktarmasini gerceklestirsin

oscar

usta londra biraz karisik, trene filan biniyorsun havaalani icinde normalde ama ayni terminalse tabi daha rahat.

oscar'in dedigi mantikli. bir de amerika ucusu olunca bazen detayli sorular soruyorlar, yaninda turkce bilen biri olsa iyi olurdu.

cedex

Hangi havayoluyla gidecek JFK'ye? 5. Terminal sadece British Airways'e ait. Aynı havayolula devam edecekse sorun yaşamaz. Ama farklı bi havayoluyla geçecekse terminal değiştirecek demektir. Biletini gösterirse BA'in çalışanları mutlaka yardımcı olurlar.

dijalli

yaşı kaç? pek çok firma 60 yaş üstüne assistance hizmeti veriyor, onlar her türlü işlemi yapıyorlar, koltuğuna oturtmaktan tutun, pasaport kontrolünden geçirmeye kadar. annem tek başına Amerika'ya gelirken talep etmiştim, çok rahat olmuştu.

opucuk baligi
1

mobil görünümden çık