selamlar
lise son ögrencileri için bir listening aktivitesine ihtiyacım var. konu 'recylcing' olabilir. (ya da cevre kirliligiyle ilgili başka bir konu) mümkünse 2-3 dakikalik bir konuşma ya da roportaj olabilir. bi fikri olan var mi?



 

merhabalar,

karışmak istemem ama listening aktivitesi olarak neden müziği düşünmüyorsunuz? lise döneminde çok keyifli gelirdi bana. Recycling konusunda da youtube'da muhtemelen aradığınız gibi bir video bulabilirsiniz, onu ses formatında kaydedip kullanabilirsiniz?

christine

ne yazık ki yapılcak bir aktivite değil, ders kitabı tasarlıyoruz, onun içinde 'listening' aktivitesi olcak ana konuyla ilintili. yani bu aktiviteyi yaptırmak için değil "materyal tasarımı" dersinde hazırlayacagımız ingilizce kitap için arıyorum.

chieko

o zaman youtube'da recycling'le ilgili reklamlar var seri halinde, onlar belki yarar işinize?

christine

suraya bi bak, gonlunce bulursun belki. hazir aktiviteli.
www.esl-lab.com

pyro clustic flow
1

mobil görünümden çık