iyi geceler,
şu an camımın önünde bir köpek korkunç şekilde ağlıyor. ancak yanında 15-20 köpek daha olduğu için inemiyorum. 153'ü aradım, sabah 8'de alabiliriz dediler. başkent hayvan hastanesini aradım, getirirseniz bakabiliriz dediler. ne yapabilirim başka? yardım edebilecek biri var mıdır?



 

herhangi bir masrafı ödeyebilirim, sadece birinin bu hayvanı alıp veterinere götürmesi gerekiyor ama yanlarında çok fazla köpek var. ne yapılabilir ??

yalnizliktan devren kiralik

kuvvetli atletik biriysen köpekleri korkutup hasta köpeğe ulaşmaı deneyebilirsin. dikkat dağıtacak bişeylerde yapabilmelisin, direk aklıma bu geldi sadece :(

itachi uchiha

sesi kesildi. sanırım öldü. bu ülkenin başkentinde bir hayvana bir şey olduğunda (bu sizin evinizde beslediğiniz hayvan da olabilir), açık veteriner bulamıyorsunuz arkadaşlar. aramadığım hiçbir yer kalmadı. itfaiyeyi de aradım. yüzüme kapattılar. dikkat edin petlerinize gece saatinde bir şey olmasın. iyi geceler. bu ülkede herhangi bir şeyin iyisi mümkünse.

yalnizliktan devren kiralik

baktın mı? ölmüş mü? :(

safepassage

ölmüş mü:(

şehir ankara sanırım. istanbul'da birçok özel veteriner 24 saat açık oluyor.

köpek çeteleriyle ben de çok uğraştım, sopayla çıkarsanız korkup yaklaşamıyorlar genelde. veya taş atar gibi yaparsanız kaçıyorlar.

çok üzüldüm...

peggy
1

mobil görünümden çık