Sevgilisi olmamış. Sevgili sorumluluğu almak istemeyen, kimseyi sevemediğini düşünen ve sadece arada sırada yani 3-4 ayda bir flörtlerle ( yatak based) ömrünü geçiren bir hatun hakkında ne düşünürsünüz? Ortalama üstü güzellikte, kariyeri filan da baya iyi. Ne düşünürsünüz derken çok garip bir şey anlamında söylemedim.Onun tercihidir bize ne mi dersiniz yoksa neden böyle oldugunu arastırır mısnız? Size çok mu enteresan gelir bu durum?




 

Onun tercihidir banane derim. Bazı insanlar yalnızlıktan hoşlanır, bağ kurmayı sevmezler, bazılarına bağ kurabilecekleri insanlar denk gelmez, bazıları birisine bağlanmadan bir hafta bile geçiremez.

Bu arkadaş da onlardan birisi işte, araştıracak bir gizem ya da çözülmesi gereken bir problem göremiyorum.

md11

her insan aynı olmak zorunda değil. bana ne kendi kararı der geçerim.

sta

kendi tercihi

pgup

kendi tercihi; uzun vadeli bir ilişki düşünmem

superb

Sorunlu gibi ruhsal olarak

hasmetizm 2046

Herkes ilişki kurmaktan, sevgili moduna girmekten hoşlanmak zorunda değil. Hemen hasta ruhlu ya da sorunlu yaftası yapıştırmaya gerek yok. Herkes birilerine bağlanıp, fedakarlık yapmak için can atmıyor. Kendiniz gibi olmayan insanlar gördüğünüzde hemen onu yargılıyorsunız. Yav onu da öyle kabul edin işte. Farklılıklara açık olun biraz.

@basubadelmevt sorunlu diyenlere sorunlu demedim ki ben.

köstebek kurabiye

@kostebek kurabiye

Ben kabul ettim de genel olarak ne düşünülüo merak ettim. Sorunlu diyenler neden sorunlu sizce?

basubadelmevt

s2.quickmeme.com

yorar bir süre sonra, bir ilişkide sana değer verilmediğini anlarsan gitgide sen de soğursun.

Apocalypse

Kendi tercihi vs vs vs böyle bağlanamayan insanların geçmişten gelen problemleri olduğu da bir gerçek. 2 yaşına kadar kendisine bakan insanla nasıl bir bağ kurmuşsa ileride de benzer bağlar kuruluyor. Bu tarz şeyler kimsenin tercihi değil küçüklükten temelleri atılıyor. Araştırmak isterseniz John Bowlby bağlanma kuramına bakabilirsiniz.

jazzabel
1

mobil görünümden çık