Bu markayı kullanan bir tek ben mi varım ya? Şampuanını, saç bakım kremini, vücut kremini her şeyini çok seviyorum ve kullanan hiç kimseye denk gelmiyorum. Var mıdır acaba kullanan? Varsa memnun musunuz?




 

dove'un seyahat setini almıştım erkek için olanı, gayet kullanışlı, mantıklı bir set olmuş. dove iyidir lütfü de iyidir

cekilmis gayfe

Bir kere şampuanini denemistim çok kötüydü. Daha önce sabunu kullanıyordum yüz icin onu seviyordum. Sivilce sorunuyla gittiğim dermatolog sabun sivilcelerini artırır deyince onu da bıraktım.

pastörizesüt

erkek: dove şampuan +1
yalnız en az 2-3 kez şampuan alacağım diye saç kremini almışlığım var. şimdi hepsi saç kremi mezarlığında huzur içinde yatıyorlar. saç kremi satışlarını artırmak için kutu üstündeki yazıları birbirine bilerek çok benzer yapıyorlar şeklinde bir komplo teorim var :)

puc

Şampuani berbat bence. Baska da bir ürününü kullanmiyorum o yüzden. El kremini kullanmışımdır en fazla.

aquarium

Duş jeli güzel, cildi kurutmuyor. Arada şampuanını da alırım memnunum. En son aldığım şampuanının kokusu harika.

curukturpkokusu

marketten aldığın her ürün birbirinin aynısı. markalar kandırmaca.

market penetration deyolar, misyoner pozisyonda.

tutmayın küçük enişteyi, salıverin gitsin

ben pek bir fikir sahibi değilim bu tip ürünlerle ilgili, ama birkaç sene evvel eva asderaki'yle (bir tenis hakemi) yapılmış bir röportaj dove konusunda olumlu yönde etkilemişti beni. saçlarıyla ilgili olarak bir tenis fanından gelen övgüyle beraber şampuanını soruyorlardı, orada dove kullandığını söylüyordu. öven birine örnek olsun diye söyleyeyim dedim.

misterturist

Saç kremini kullandığımda memnun kalmıştım :)

chitosan

Bir akrabamin asiri hassas bir cildi var, roaccutane vs. Kullaniyor. Cilt doktorunun tek onerdigi sabun dove.

kassiopeia

Ürünlerini kullanmıyorum ama hayvan gibi güzel reklamları var,her biri kalbinizin içine işliyor..sırf bu farkındalıkları oluşturabilmeleri adına marka devamlılığı sağlayan kullanıcılarına saygım sonsuz..

sonadora

şampuanı çok kötü. ama sabununu yıllardır çok seviyorum. yüzüme sürüp bekletiyorum sonra yıkıyorum falan.

sanguine mcqaer
1

mobil görünümden çık